Sonic Prime: Ο μπλε σκαντζόχοιρος ετοιμάζεται για μία τρελή περιπέτεια στο Netflix – Δείτε το trailer

Τον Δεκέμβριο στις οθόνες σας
29 Νοεμβρίου 2022 15:52
Sonic Prime: Ο μπλε σκαντζόχοιρος ετοιμάζεται για μία τρελή περιπέτεια στο Netflix – Δείτε το trailer

Ο Sonic πρόκειται να «τρέξει» μέσα στον Δεκέμβριο στο Netflix μέσα από την ολοκαίνουργια animated τηλεοπτική σειρά, Sonic Prime. Το project, το οποίο βρίσκεται εδώ και καιρό στα σκαριά είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ και γι’ αυτό το λόγο η υπηρεσία δημοσίευσε το επίσημο trailer του.

Το εν λόγω βίντεο μάς δίνει μια καλύτερη ματιά από τις περιπέτειες που περιμένουν τον θρυλικό μπλε σκαντζόχοιρο και τους φίλους του, μέσα από τα 24 επεισόδια. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Justin Peniston, Duncan Rouleau και Omar Spahi, ενώ μεταξύ άλλων παίζουν οι Brian Drummond, Shannon Chan-Kent, Ashleigh Ball, Vincent Tong, Kazumi Evans, Ian Hanlin, Adam Nurada, Deven Christian Mack και Deven Mack.

Η 3D animated σειρά λαμβάνει χώρα στο ίδιο setting με τα Sonic παιχνίδια και στην παραγωγή βρίσκεται η Man of Action Entertainment, γνωστή για το Ben 10 και τη σειρά του Big Hero 6, με το σόου να περιγράφεται ως μια "περιπέτεια υψηλών οκτανίων" που θα ακολουθεί τον Sonic και τον αγώνα του να σώσει ένα "παράξενο νέο multiverse".

Netflix: Μάθαμε πότε θα κάνει πρεμιέρα η Sonic Prime σειρά – Δείτε το νέο trailer

Βασικός ανταγωνιστής θα είναι ο Dr. Eggman που απειλεί να καταστρέψει το σύμπαν, ενώ ο Sonic θα πρέπει να σώσει όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και τους φίλους του.

Η επίσημη σύνοψη του Sonic Prime:

Είναι ο Sonic που ξέρετε και αγαπάτε, μέχρι που μια απίστευτη ανατροπή τον ωθεί σε μια νέα περιπέτεια, με ένα ανανεωμένο καστ, τον Sonic όπως δεν τον έχετε ξαναδεί ποτέ και με τη μοίρα του multiverse να βρίσκεται στα χέρια του.

Αυτή η περιπέτεια του Sonic είναι κάτι περισσότερο από ένας αγώνας δρόμου για να σώσει το σύμπαν από τις σατανικές μηχανορραφίες του Dr. Eggman και του στρατού των badnik ρομπότ του. Είναι ένας αγώνας δρόμου για να σώσει τους φίλους του που μέχρι τώρα θεωρούσε δεδομένους.

Το Sonic Prime θα παίξει αποκλειστικά στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.