Netflix: Νέο trailer για τη σειρά Copenhagen Cowboy με πολύ νέον, υπόκοσμο και αίμα

Ο Nicolas Winding-Refn επιστρέφει με μια σειρά κομμένη και ραμμένη στο ύφος και την αισθητική του
27 Νοεμβρίου 2022 19:55
Netflix: Νέο trailer για τη σειρά Copenhagen Cowboy με πολύ νέον, υπόκοσμο και αίμα

Ο Nicolas Winding-Refn επιστρέφει με τη νέα μίνι σειρά με τίτλο "Copenhagen Cowboy", φέρνοντας τη στιλάτη του και ζοφερή δράση στο Netflix. Ένα νέο trailer κυκλοφόρησε για το νέο δημιούργημα του σκηνοθέτη των "Drive", "Only God Forgives" και "The Neon Demon" μιας και κλείδωσε η ημερομηνία πρεμιέρας του για τον Ιανουάριο. 

Όπως θα δείτε από το trailer η σειρά σφύζει από πανέμορφες και μυστικιστικές εικόνες, βουτηγμένη στο νέον, τους φωτισμούς το αίμα και τα αποκρυφιστικά παράξενα στοιχεία. Πρωταγωνιστεί η Angela Budnanovic στο ρόλο της αινιγματικής Miu, μια γυναίκα που έχει αφιερώσει την ζωή της σε μια σκιώδης εγκληματική οργάνωση και επιστρέφει στην γενέτειρά της την Κοπεγχάγη μόνο και μόνο για να πάρει εκδίκησή από την αιώνια εχθρό της. 

Δείτε το νέο trailer του Copenhagen Cowboy

Η πλοκή του Copenhagen Cowboy: 

Το Copenhagen Cowboy είναι μια συναρπαστική, γεμάτη νέον νουάρ σειρά έξι επεισοδίων που ακολουθεί την Miu, μια αινιγματική νεαρή ηρωίδα. Μετά από μια ζωή δουλείας και στα πρόθυρα μιας νέας αρχής, διασχίζει το δυσοίωνο τοπίο του εγκληματικού υπόκοσμου της Κοπεγχάγης. Αναζητώντας τη δικαιοσύνη και παίρνοντας εκδίκηση, συναντά παράλληλα τη νέμεσή της, την Rakel, καθώς ξεκινούν μια οδύσσεια μέσα στο φυσικό και το υπερφυσικό. Το παρελθόν τελικά μεταμορφώνει και καθορίζει το μέλλον τους, καθώς οι δύο γυναίκες ανακαλύπτουν ότι δεν είναι μόνες τους, αλλά πολλές περισσότερες.

Ποιοι παίζουν; 

Τη σειρά σκηνοθετεί εξ ολοκλήρου ο Nicolas Winding-Refn και έγραψε σε συνεργασία με τις Sara Isabella Jönsson (Miss Osaka), Johanne Algren (Kamikaze), και Mona Masri (Snabba Cash). Το cast απαρτίζεται από τους: Lola CorfixenZlatko Buric, Andreas Lykke Jørgensen, Jason Hendil-Forssell, Li Ii Zhang, Dragana MilutinovicMikael Bertelsen και Mads Brügger. 

Πότε κυκλοφορεί; 

Το Copenhagen Cowboy θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Ιανουαρίου 2023, με τα 6 του επεισόδια.