I AM A KILLER: – Το δημοφιλές ντοκιμαντέρ του Netflix επιστρέφει με 4η σεζόν – Δείτε το trailer

Από τον Δεκέμβριο στις οθόνες σας
25 Νοεμβρίου 2022 15:34
I AM A KILLER: – Το δημοφιλές ντοκιμαντέρ του Netflix επιστρέφει με 4η σεζόν – Δείτε το trailer

Το Netflix συνεχίζει να εμπλουτίζει τον κατάλογό του με νέο περιεχόμενο όσον αφορά τα ντοκιμαντέρ και πολύ σύντομα θα κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν του I AM A KILLER (ΕΙΜΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ).

Οι πρώτες τρεις σεζόν γνώρισαν μεγάλη επιτυχία παγκοσμίως και σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, πρόκειται για ένα σόου που δίνει την ευκαιρία σε θανατοποινίτες να δώσουν τη δική τους εκδοχή για τα εγκλήματά τους.

Οι σύνοψη της σειράς σύμφωνα με το Netflix:

Προμελετημένες πράξεις, τραγικά ατυχήματα ή πράξεις αυτοάμυνας; Οι δολοφόνοι αφηγούνται τα τρομακτικά εγκλήματα που τους οδήγησαν στη φυλακή με ισόβια.

Προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές πληροφορίες για το νέο κεφάλαιο, αλλά αν έχετε παρακολουθήσει τους προηγούμενους τρεις κύκλους, σίγουρα θα έχετε μια ιδέα για το τι θα δείτε πάνω κάτω. Επιπροσθέτως, δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα ούτε καν πόσα επεισόδια θα έχει. Να σας υπενθυμίσουμε ότι οι 2 πρώτες σεζόν αποτελούνται από 10 επεισόδια, ενώ η 3η είχε μόλις 6.

Η 4η σεζόν του I AM A KILLER θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 21 Δεκεμβρίου. Παρακολουθήστε το πρώτο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.