1899: Όσοι βλέπουν τη νέα σειρά μυστηρίου του Netflix τρελαίνονται από το πρώτο επεισόδιο

Και το twitter έχει γεμίσει με αντιδράσεις και memes
18 Νοεμβρίου 2022 11:50
1899: Όσοι βλέπουν τη νέα σειρά μυστηρίου του Netflix τρελαίνονται από το πρώτο επεισόδιο

To 1899 έχει κυκλοφορήσει εδώ και μόλις ένα 24ωρο στο Netflix και κουβαλώντας το βαρύ όνομα των δημιουργών του εξαιρετικού και δημοφιλέστατου "DARK", φαίνεται να ξετρελαίνει ήδη όσους το παρακολουθούν. 

Το ότι από το πρώτο επεισόδιο γραπώνει τον θεατή από το σβέρκο και ξεκινάει μια βουτιά σε ένα ιντριγκαδόρικο μυστήριο, το επιβεβαιώνουμε και εμείς που το έχουμε δει. Ωστόσο, οι χρήστες του Twitter δεν έχασαν την ευκαιρία να καταθέσουν τις αντιδράσεις τους, έχοντας δει μόλις 1-2 επεισόδια της νέας σειράς μυστηρίου των Baran Bo Odar και Jantje Friese. 

Υπάρχουν ένα σωρό σημάδια, υπαινιγμοί και στοιχεία που ναι με εμφανίζονται αλλά μόνο εμβαθύνουν το μυστήριο, με τους θεατές να μένουν αποσβολωμένοι και μαγνητισμένοι από το θέαμα που προσφέρει το 1899. 

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις: 

Αν οι αντιδράσεις είναι έτσι μέχρι τώρα ίσως να έχουμε να κάνουμε με την επόμενη σειρά-κόλλημα του Netflix. 

Η πλοκή του 1899 αναφέρει:

Γεμάτοι ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, οι επιβάτες ενός πλοίου για τον Νέο Κόσμο οδηγούνται σε έναν εφιάλτη, όταν βρίσκουν ένα δεύτερο πλοίο ακυβέρνητο στα ανοιχτά. Καλώς ήρθατε στο "1899", μια άκρως καθηλωτική νέα σειρά από τους δημιουργούς της σειράς "Σκοτάδι". 

Η αφίσα του 1899: 

1899: Επιτέλους έχουμε ημερομηνία πρεμιέρας για τη νέα σειρά των δημιουργών του DARK

Το cast με τα αρκετά γνώριμα πρόσωπα:

Η γερμανική διεθνής συμπαραγωγή περιλαμβάνει ένα πλούσιο cast Ευρωπαίων ηθοποιών με αρκετά γνώριμα πρόσωπα από άλλες σειρές του Netflix όπως τα "DARK" και "Elite", οι οποίοι ο καθένας τους θα μιλούν τη μητρική του γλώσσα. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Aneurin Barnard, Andreas Pietschmann, Miguel Bernardeau, Maciej Musiał, Anton Lesser, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Fflyn Edwards, και Alexandre Willaume.

To 1899 είναι διαθέσιμο στο Netflix.