Quentin Tarantino: Επίσημα θα σκηνοθετήσει την πρώτη του τηλεοπτική σειρά

Αποκάλυψε τα σχέδια του για το 2023 ο πασίγνωστος σκηνοθέτης
17 Νοεμβρίου 2022 17:29
Quentin Tarantino: Επίσημα θα σκηνοθετήσει την πρώτη του τηλεοπτική σειρά

Ο Quentin Tarantino απέχει τον τελευταίο καιρό από τη συνήθη του θέση, πίσω από τις κάμερες και δη από τον κινηματογράφο με την τελευταία του απόπειρα να είναι η ταινία "Once Upon A Time In Hollywood" του 2019. 

Τώρα σε μια νέα του εμφάνιση για την προώθηση του βιβλίου του "Cinema Speculation' στη Νέα Υόρκη, ο Ταραντίνο έκανε μια ανακοίνωση που δεν περιμέναμε, καθώς θα κάνει στροφή στην τηλεόραση. Πράγματι, ο δημιουργός των "Kill Bill" και "Pulp Fiction" ετοιμάζεται να σκηνοθετήσει μια σειρά 8 επεισοδίων εντός του 2023

Ωστόσο δεν προσέφερε κάποιες περαιτέρω πληροφορίες για τη σειρά που ετοιμάζει. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τον περασμένου Φεβρουάριο είχε ακουστεί ότι ο Ταραντίνο θα σκηνοθετήσει κάποια επεισόδια της νέας σεζόν του Justified για το FX, αν και έκτοτε δεν μάθαμε κάτι περαιτέρω. 

Αν θα έκανε σειρά για τη Marvel...

Παρόλο που σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Κουέντιν Ταραντίνο είπε ότι δε θα σκηνοθετήσει ποτέ μια ταινία της Marvel, στο ίδιο event τον ρώτησαν εάν είχε την επιλογή να διασκευάσει σε ταινία κάποιο comic της Marvel, ποιο θα ήταν αυτό. 

Ο θρυλικός σκηνοθέτης του "Django Unchained" ανέφερε πως θα τον ενδιέφερε να μετέφερε στην οθόνη το "Sgt. Fury and His Howling Commandos". Πρόκειται για μια ιστορία με τον Nick Fury (που στο MCU τον υποδύεται ο Samuel L. Jackson) μαζί με τον φημισμένο λόχο της SHIELD και τις περιπέτειές τους στον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Είχαν εμφανιστεί -για όσους θυμούνται- στην ταινία Captain America: The First Avenger του 2011. 

Πρακτικά θα ήταν δηλαδή σαν ένα "Inglorious Basterds" εντός του MCU. Όχι κι άσχημο. Quentin, πάντως, ακόμη περιμένουμε το Kill Bill Vol. 3...