Kindred: Η νέα σειρά του FX που θέλει να σας καθηλώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

“Ό,τι κι αν σου συμβαίνει, είναι αληθινό”
13 Νοεμβρίου 2022 19:43
Kindred: Η νέα σειρά του FX που θέλει να σας καθηλώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Το FX Networks έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το επίσημο teaser από τη νέα μίνι σειρά του, που ακούει στο όνομα Kindred. Πρόκειται για ένα ιστορικό δράμα των 8 επεισοδίων που θα κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο και υπόσχεται να σας καθηλώσει με την υπόθεσή του.

Η σύνοψή του αναφέρει τα εξής:

Μια νεαρή επίδοξη συγγραφέας ονόματι Dana ανακαλύπτει μυστικά για το παρελθόν της οικογένειάς της, όταν βρίσκεται μυστηριωδώς σε μια φυτεία του 19ου αιώνα. Έτσι, θα έρθει αντιμέτωπη με μυστικά που ποτέ δεν ήξερε ότι υπάρχουν.

Πρωταγωνιστούν οι εξής ηθοποιοί: Mallori Johnson, Micah Stock, Ryan Kwanten, Gayle Rankin, Austin Smith, David Alexander Kaplan, Louis Cancelmi, Brooke Bloom, Drew Matthews, Cherrie McRae, Britt Douyon, Antoinette Crowe-Legacy, Charles Parnell, Adam Bartley και Sophina Brown.

Το σόου είναι βασισμένο στο επιτυχημένο βιβλίο της Octavia E. Butler και σκηνοθέτες είναι οι Alonso Alvarez και Janicza Bravo. Το σενάριο έχουν επιμεληθεί οι Matthew Shire και Branden Jacobs-Jenkins.

Πότε και που θα παίξει η σειρά;

Το Kindred θα κάνει πρεμιέρα στο Hulu στις 13 Δεκεμβρίου και κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει και στη χώρα μας μέσα από το Disney Plus. Ωστόσο, δε γνωρίζουμε πότε ακριβώς.

Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.

Tags: