Ο Elon Musk αποκαλύπτει ποιος είναι ο τελικός στόχος του για το Twitter

Η κύρια αποστολή του τώρα που είναι νέο αφεντικό του κοινωνικού δικτύου
07 Νοεμβρίου 2022 23:00
Ο Elon Musk αποκαλύπτει ποιος είναι ο τελικός στόχος του για το Twitter

Από τότε που έγινε το νέο αφεντικό του Twitter, ο Elon Musk είναι ξανά στο επίκεντρο της δημοσιότητας με κάθε κίνησή του αλλά και λόγω των σαρωτικών αλλαγών που προμηνύει για το κοινωνικό δίκτυο και τις χιλιάδες απολύσεις που προέβη ανήμερα της εγκαθίδρυσής του ως CEO. 

Σε ένα από τα πολλά tweets που κάνει ημερησίως σχολιάζοντας διάφορα θέματα, ο μεγιστάνας και CEO των SpaceX και Tesla αποκάλυψε τον τελικό και πραγματικό στόχο που θέλει να πετύχει με το Twitter. 

Επιθυμεί να μετατρέψει το Twitter στην πιο έγκυρη πηγή πληροφορίας του κόσμου, κάνοντάς το ένα ειδησεογραφικό επίκεντρο για νέα από όλων των πλανήτη. Χαρακτηριστικά όπως είπε: 

Το Twitter πρέπει να γίνει μακράν η πιο έγκυρη πηγή πληροφορίας για τον κόσμο. Αυτή είναι η αποστολή μας. 

Αυτή η δήλωση του Musk φυσικά σχολιάστηκε από χιλιάδες άτομα και ανάμεσά τους ήταν ο συνιδρυτής του Twitter και πρώην CEO, Jack Dorsey. Στην απάντησή του έγραψε "έγκυρο για ποιους;", με τον Musk να του απαντά "όπως κρίνει ο κόσμος του Twitter από τα Community Notes (πρώην Birdwatch)". 

Αυτή είναι μια ακόμη δήλωση του Musk σχετικά με τις συνεχείς προσπάθειές του να κάνει το Twitter περισσότερο ανοιχτό προς συζήτηση και υπέρ της ελευθερίας του λόγου, παράλληλα με το να είναι ένα κέντρο ειδήσεων.