TikTok: Νέο αντι-stalker χαρακτηριστικό για να προφυλάξει τους χρήστες

Ακόμη μια προσπάθεια του social media γίγαντα να προστατέψει τις νεαρές και όχι μόνο ηλικίες
01 Νοεμβρίου 2022 19:28
TikTok: Νέο αντι-stalker χαρακτηριστικό για να προφυλάξει τους χρήστες

Η γιγάντωση του TikTok ως το πλέον διασημότερο κοινωνικό δίκτυο φέρνει και προκλήσεις αντίστοιχου μεγέθους όσον αφορά την προστασία των χρηστών του. Σε μια ακόμη προσπάθεια του TikTok να προστατεύσει τους χρήστες του και την ιδιωτικότητά τους από stalkers, φέρνει ένα νέο αντί-stalker χαρακτηριστικό

Πλέον το TikTok θα ειδοποιεί τους χρήστες εάν σώσατε στη συσκευή σας κάποιο βίντεο. Το νέο χαρακτηριστικό αυτό έχει ξεκινήσει να διατίθεται και δίνει τη δυνατότητα επίσης να ειδοποιήστε όποτε κάποιος κάνει "αγαπημένο/favorite" κάποιο βίντεο σας. 

Όπως ανακάλυψε το Mashable, θα μπορείτε να δείτε ποιος έκανε save ή favorite το βίντεο σας, ο εκάστοτε χρήστης θα επισημαίνεται με ειδική σήμανση. Μέχρι πρότινος οι χρήστες μπορούσαν να δουν πόσες φορές είχε γίνει save το περιεχόμενό τους, αλλά όχι και όποιος το έκανε save. 

Πρόσφατα το TikTok είχε εισάγει χαρακτηριστικό για να βλέπουν οι χρήστες ποιος επισκέφθηκε το προφίλ τους, εφόσον και αυτοί συμφωνούσαν να φαίνονται εάν έβλεπαν το προφίλ άλλου χρήστη. Προσφέρει μάλιστα ένα ιστορικό 30 ημερών με τη λίστα των προφίλ που έριξαν ένα βλέφαρο στο δικό σας. 

"Σκεφτόμαστε πάντα τρόπους για να προσθέσουμε αξία στην κοινότητα και να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του TikTok, καθώς συνεχίζουμε να δημιουργούμε ένα ασφαλές μέρος που διασκεδάζει, εμπνέει τη δημιουργικότητα και προωθεί τον πολιτισμό. Με τις ειδοποιήσεις αγαπημένων, εξερευνούμε νέες μεθόδους για βαθύτερη εμπλοκή της κοινότητας και ανάλυση των δημιουργών.", δήλωσε εκπρόσωπος του TikTok στο Mashable. 

Tags: