Το πρώτο πλυντήριο για ανθρώπους λειτουργεί με ΑΙ και δεν είναι προϊόν του μέλλοντος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα έρθει στην αγορά πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε - Δείτε πώς λειτουργεί
31 Οκτωβρίου 2022 17:37
Το πρώτο πλυντήριο για ανθρώπους λειτουργεί με ΑΙ και δεν είναι προϊόν του μέλλοντος! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Ιάπωνες έχουν μια ευχέρεια στις high-tech κουζίνες και μπάνια με πρωτοποριακά gadgets και αυτή που θα δείτε παρακάτω είναι σα να βγήκε από φουτουριστική ταινία. Μια εταιρία από την Ιαπωνία, η Science Co. Ltd. από την Οσάκα, υπόσχεται να φέρει στην αγορά το πρώτο "πλυντήριο για ανθρώπους" και μάλιστα πιο σύντομα από όσο νομίζετε! 

Βλέπετε η ιδέα του "ανθρώπινου πλυντηρίου" δεν είναι καινούργια όσο παράξενο κι αν σας ακούγεται. Στην πραγματικότητα σαν concept υπάρχει από το μακρινό 1970 όταν στην Osaka Expo, ο ιαπωνικός γίγαντας ηλεκτρονικών Sanyo Electric παρουσίασε το “Ultrasonic Bath”, ένα ανθρώπινο πλυντήριο που έπλενε, καθάριζε, έκανε μασάζ και στέγνωνε κιόλας τον καθήμενο σε έναν πλήρως αυτοματοποιημένο κύκλο 15 λεπτών. 

Δυστυχώς όμως η ιδέα δεν μετατράπηκε ποτέ σε εμπορικό προϊόν αλλά η Science Co. θέλει επιτέλους να το κάνει πραγματικότητα μέχρι το 2025. 

Το ανθρώπινο πλυντήριο έρχεται από το μέλλον στο τώρα

Ο λόγος για το Project Usoyaro το οποίο χρησιμοποιεί την τεχνολογία "λεπτών φυσαλίδων", μια πλειάδα αισθητήρων και μια ΑΙ για να προσφέρει μια πλούσια αλλά και με ακρίβεια εμπειρία ολικού καθαρισμού. 

Μέσα στον ειδικό θάλαμο μπορεί να καθίσει κάποιος αναπαυτικά και ξεκινάει το μπάνιο του με τον θάλαμο να εκτοξεύει νερό και μικροφυσαλίδες διαμέτρου μόλις 3mm, οι οποίες σύμφωνα με την κατασκευάστρια εταιρία μπορούν να καθαρίζουν βαθιά στους πόρους, κάτι το οποίο επιδεικνύει και στο σχετικό βίντεο. 

Το σύστημα ενσωματώνει επίσης αισθητήρα καρδιακού παλμού, καθώς και σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που υπόσχεται μια σύνθετη και εξατομικευμένη εμπειρία μπάνιου. Ταυτόχρονα με το μπάνιο θα μπορείτε να παρακολουθείτε οτιδήποτε θέλετε στην ειδική οθόνη ή και να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική. 

Δείτε παρακάτω πως λειτουργεί: