Harry Potter: "Ντύστε" το κινητό σας με αυτές τις πανέμορφες θήκες!

Επίσημη συνεργασία της Warner Bros. και του CASETiFY
18 Οκτωβρίου 2022 13:22
Harry Potter: "Ντύστε" το κινητό σας με αυτές τις πανέμορφες θήκες!

Είστε fans του Harry Potter και θέλετε να έχετε τα πάντα που αφορούν το franchise, όπως merchandise και άλλα; Τότε αυτό το άρθρο είναι για εσάς, καθώς το γνωστό site με προϊόντα, CASETiFY ανακοίνωσε μία συνεργασία με την Warner Bros. για να ντύσουν μαζί το κινητό σας τηλέφωνο.

Το νέο επίσημο merch αφορά μία 3D Chocolate Frog θήκη για τα AirPods και πάρα πολλά σχέδια με stickers και θήκες, με χαρακτήρες από το Hogwarts (Impact, Ultra Impact, Compostable και Impact Crush θήκες).

Δείτε φωτογραφίες:

Η εταιρία δήλωσε τα εξής:

Μετά την πρώτη κυκλοφορία του merch που έγινε sold-out , το CASETIFY συνεργάζεται για άλλη μια φορά με την Warner Bros. Consumer Products για να επαναφέρει μία συλλογή μαγικά αξεσουάρ εμπνευσμένα από το Harry Potter. Μάγοι, μάγισσες και Μαγκλ μπορούν να εγγραφούν για να πάρουν πρόσβαση και να αγοράσουν τη συλλογή στις 4 Νοεμβρίου, στο casetify.com.

Αν θέλετε να αγοράσετε μία θήκη για το κινητό ή τα AirPods σας ή ακόμα και αυτοκόλλητα, τότε πατήστε εδώ.

To CASETiFY είχε πρόσφατα ακόμη μία συνεργασία με την Warner, καθώς είχαν κυκλοφορήσει κάποια αντικείμενα του Hogwarts, που έγινε sold out μέσα σε λίγες ώρες. Οι τιμές του νέου merch κυμαίνονται από 30 έως και σχεδόν 100 δολάρια, ανάλογα το προϊόν. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι θήκες είναι για iPhone, καθώς και για ορισμένα Android τηλέφωνα.

Σας ψήνει κάποια θήκη για το κινητό σας; Πείτε μας στα σχόλια.