MrBeast για Πρόεδρος των ΗΠΑ; - Τι απάντησε ο πασίγνωστος YouTuber

Νέες δηλώσεις
09 Οκτωβρίου 2022 12:28
MrBeast για Πρόεδρος των ΗΠΑ; - Τι απάντησε ο πασίγνωστος YouTuber

Όπως φαίνεται, ο MrBeast, το φαινόμενο του YouTube που μετρά πάνω από 100 εκατομμύρια συνδρομητές, όντας δεύτερος μόνο μετά τον PewDiePie, δεν αποκλείεται μια μέρα να δοκιμάσει την τύχη του στις Προεδρικές Εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών!

Ναι, καλά διαβάσατε. Στο πλαίσιο μιας νέας συνέντευξης στο επεισόδιο του podcast ‘Tiny Meat Gang’ που αναρτήθηκε στις 5 Οκτωβρίου, ο MrBeast παραδέχθηκε ότι όντως εξετάζει το ενδεχόμενο να δηλώσει υποψηφιότητα για Πρόεδρος των ΗΠΑ. Συγκεκριμένα, ο γνωστός κατά κόσμον ως Jimmy Donaldson τόνισε ότι για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε πρώτα να ωριμάσει περισσότερο και έτσι ίσως το σκεφτεί σε κάποιες δεκαετίες από τώρα.

Βέβαια, έχει ήδη πλάνα για τις ενέργειες που θα κάνει στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

Ναι, ίσως σε 20 χρόνια, θα δούμε. Θέλω να προσπαθήσω να βγάλω ένα σωρό λεφτά και μετά να τα χαρίσω όλα, λίγο πριν ανακοινώσω την καμπάνια μου. Φανταστείτε να έχω 10 δισεκατομμύρια δολάρια, να τα δίνω όλα και να λέω: "Δεν μπορώ να εξαγοραστώ". Τα είχα όλα. Δώστε τα όλα. Είναι κάτι πολύ ισχυρό.

Μετά, αντί να υποκύψω στους λομπίστες ή σε άλλες ατζέντες, θα κάνω ό,τι είναι καλό για τον αμερικανικό λαό. Ακούγεται σαν μια καλή ιδέα.

Νομίζω ότι θα μπορούσα, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι θα μπορούσα όταν θα είμαι 40, γιατί πιστεύω ότι οι πρόεδροι γερνάνε πάρα πολύ. Ειδικά μέχρι τότε, πολλοί ηλικιωμένοι στην Αμερική θα πεθάνουν και θα υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στην ηλικία μας. Νομίζω ότι πρέπει να έχουμε νεότερους Προέδρους.

Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα σχέδια του MrBeast, το εν λόγω podcast ακολουθεί παρακάτω. Το σχετικό απόσπασμα ξεκινά στο 1:14:00.

Για την ιστορία, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο MrBeast μιλά σχετικά με την ιδέα, αφού και τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε κάνει μια σχετική ανάρτηση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Twitter.