Made by Google 2022: Δείτε ζωντανά την παρουσίαση των Google Pixel 7

Καθώς και του πρώτου Google Pixel Watch
06 Οκτωβρίου 2022 10:23
Made by Google 2022: Δείτε ζωντανά την παρουσίαση των Google Pixel 7

Μετά την παρουσίαση του iPhone 14 από την Apple τον προηγούμενο μήνα, σειρά παίρνει τώρα η Google, η οποία θα αποκαλύψει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε για τα επερχόμενα Google Pixel 7, καθώς και για το Google Pixel Watch.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, σήμερα, Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 17:00 το απόγευμα (ώρα Ελλάδος) θα μεταδοθεί ζωντανά η Made by Google 2022 παρουσίαση της εταιρίας. Φυσικά, το live stream θα πραγματοποιηθεί μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Google στο YouTube και έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι συντονιστείτε την προαναφερθέντα ώρα στο εν λόγω άρθρο.

Δείτε ζωντανά το Made by Google 2022 σόου:

Φυσικά, όπως έχει επιβεβαιώσει η ίδια η Google, η βασική ατραξιόν της παρουσίασης θα είναι τα ολοκαίνουργια Google Pixel 7 και Google Pixel 7 Pro. Και για τις δύο συσκευές έχουν υπάρξει αμέτρητες διαρροές και έτσι ξέρουμε πως θα έρθουν με έναν ολοκαίνουργιο Tensor επεξεργαστή και καινούργια χαρακτηριστικά όπως το Cinematic Blur. Παράλληλα, πολλά γνωρίζουμε ήδη και για το Pixel Watch, το οποίο μοιάζει με μια πολύ ενδιαφέρουσα premium λύση για τους κατόχους Android smartphones.

Πέρα από τις εν λόγω συσκευές, η εταιρία αναμένεται να παρουσιάσει και τα νέα Pixel Buds ασύρματα ακουστικά της, νέες Google Nest συσκευές, καθώς και ένα φθηνότερο Chromecast. Επομένως, οι fans του οικοσυστήματος της Google σίγουρα έχουν πολλά να περιμένουν.

Για όλες τις ανακοινώσεις της Google μπορείτε φυσικά να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.