Αυτή η εφαρμογή βάζει “Dynamic Island” στο Android κινητό σας (ΦΩΤΟ)

Κατεβάστε την μέσα από το Google Play Store
23 Σεπτεμβρίου 2022 15:18
Αυτή η εφαρμογή βάζει “Dynamic Island” στο Android κινητό σας (ΦΩΤΟ)

Τα iPhone 14 κυκλοφόρησαν και στην ελληνική αγορά (δείτε την παρουσίασή μας πατώντας εδώ) και όπως κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζετε, τα Pro μοντέλα της Apple δεν έρχονται με το γνωστό πλέον “notch”, αλλά με το “Dynamic Island”. Πρόκειται για μία νέα “περιοχή” στο πάνω μέρος των τηλεφώνων που εκτός από την κάμερα, ο χρήστης μπορεί να αλληλοεπιδρά μαζί του.

Παρόλο που και η Xiaomi θα μπει μάλλον σε αυτό το παιχνίδι με το “Smart Island”, φαίνεται πως και οι τρίτοι developers ετοιμάζουν ήδη τη δική τους βερσιόν για άλλα Android τηλέφωνα. Συγκεκριμένα, έγινε γνωστό από το macrumors, ότι κυκλοφορεί ήδη μία εφαρμογή στο Google Play Store, η οποία σας επιτρέπει να έχετε κατά κάποιον τρόπο ένα “Dynamic Island” στο κινητό σας.

Η εφαρμογή αυτή ονομάζεται DynamicSpot και προσφέρει πολλές διαφορετικές δυνατότητες στο smartphone σας, οι οποίες βρίσκονται στο πάνω πάνω μέρος του κινητού σας. Σε αυτή τη φάση -μιας και βρίσκεται ακόμα σε beta- προσφέρει τη δυνατότητα να αλλάζετε μουσική, να έχετε χρονόμετρο ή να βλέπετε το ποσοστό της μπαταρίας, ενώ σύντομα όπως λένε οι δημιουργοί, θα έρθουν και άλλες δυνατότητες.

Βρείτε την εφαρμογή πατώντας εδώ.

Μάλιστα, αυτή η εφαρμογή έγινε πολύ γρήγορα viral, μιας και όπως θα δείτε και εσείς μετράει ήδη περισσότερες από 100.000 λήψεις.