Η νέα ηχόμπαρα της Razer φέρνει δυνατό ήχο σε μία budget τιμή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Γι’ αυτούς που δε θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα
21 Σεπτεμβρίου 2022 08:07
Η νέα ηχόμπαρα της Razer φέρνει δυνατό ήχο σε μία budget τιμή (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η Razer, η οποία είναι από τις πιο γνωστές εταιρίες στο χώρο του gaming για τα ακουστικά, τα πληκτρολόγια, τα ποντίκια και άλλα περιφερειακά ανακοίνωσε τη νέα της ηχόμπαρα. Συγκεκριμένα, η εταιρία αποκάλυψε μία compact gaming soundbar που υπόσχεται να σας εντυπωσιάσει με τον ήχο της.

Ο λόγος γίνεται για το Razer Leviathan V2 X, το οποίο κοστίζει €119 και είναι ό,τι πρέπει γι’ αυτούς που θέλουν έναν ποιοτικό ήχο για το PC τους. Η ηχόμπαρα φιλοξενεί δύο μεγάλους drivers πλήρους εμβέλειας, που προσφέρουν μία τολμηρή διαύγεια στον ήχο, ενώ παράλληλα έχει μικρό μήκος, ώστε να μην πιάνει πολύ χώρο στο γραφείο σας.

Το μεγάλο πλεονέκτημα εδώ το συναντάμε μέσω των δυνατοτήτων συνδεσιμότητας που προσφέρονται, καθώς θα μπορείτε να συνδυάσετε το Razer Leviathan V2 X με ένα καλώδιο USB Type C που αντλεί ενέργεια πιο αποτελεσματικά και παράγει δυναμικό ήχο έως και μέγιστη ένταση 90dB. Επίσης, η ηχόμπαρα υποστηρίζει Bluetooth 5.0 και μπορείτε να μεταβείτε από το PC σε μία άλλη mobile συσκευή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Razer Audio.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

Φυσικά, αυτή η ηχόμπαρα υποστηρίζει και RGB φωτισμό, ενώ είναι ήδη διαθέσιμη για pre-order.

Tags: