Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Εξαιρετικά γρήγορος αποθηκευτικός χώρος για το iPhone 7

Με τη βοήθεια της SanDisk και της Toshiba

Αλέξανδρος Καρατζάς
Αλέξανδρος Καρατζάς

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Εξαιρετικά γρήγορος αποθηκευτικός χώρος για το iPhone 7

Το iPhone 6S αναμένεται στα μέσα Σεπτεμβρίου, αλλά μια ανακοίνωση από κορυφαίους προμηθευτές της Apple, μπορεί να μας δώσει μια ιδέα για το τι να περιμένουμε από το iPhone 7 της επόμενης χρονιάς. Η Toshiba και η Sandisk λοιπόν, εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αποκάλυψαν την πρώτη 3D flash μνήμη με 256GB 48-layer BiCS. Με απλά λόγια, αυτό σημαίνει πως οι δύο κύριοι προμηθευτές της Apple κατασκεύασαν flash modules των 32GB τα οποία είναι ταχύτερα και πιο αποδοτικά ενεργειακά από οτιδήποτε κυκλοφορεί σήμερα. Όπως επισημαίνει και το Computer World, τα νέα chips βασίζονται σε αρχιτεκτονική 15nm και προσφέρουν τη διπλάσια χωρητικότητα από την πιο “πυκνή” μνήμη στην αγορά.

Το νέο προϊόν απευθύνεται στις αγορές των smartphones, tablets, memory cards, SSDs και άλλων συσκευών. Η Toshiba θα ξεκινήσει την περιορισμένη κυκλοφορία των νέων μνημών το Σεπτέμβριο, ενώ δήλωσε πως ετοιμάζεται για μαζική παραγωγή στο εργοστάσιο Fab2, το οποίο αποτελεί μια συνεργασία της Toshiba και της SanDisk και θα ολοκληρωθεί τον επόμενο χρόνο.

Advertisement

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.

Hub

Apple

Apple

Δες περισσότερα