AirPods Pro 2: 'Έρχονται με καλύτερο ήχο, μπαταρία και έλεγχο με αφή

Τα ολοκαίνουργια AirPods Pro υπόσχονται σχεδόν τα ίδια...αλλά καλύτερα
07 Σεπτεμβρίου 2022 21:47
AirPods Pro 2: 'Έρχονται με καλύτερο ήχο, μπαταρία και έλεγχο με αφή

Η Apple όπως αναμενόταν ανακοίνωσε τα 2ης γενιάς AirPods Pro που επισήμως τα ονομάζει "all-new" (σ.σ. ολοκαίνουργια) αλλά εν συντομία θα τα λέμε AirPods Pro 2, τα οποία είναι και τα πιο εξελιγμένα μέχρι σήμερα. 

Καταρχήν φέρουν το H2 chip που εκτός από γρηγορότερη σύνδεση, καλύτερο ήχο και Active Noise Cancellation, προσφέρουν και μια πιο συναρπαστική Spatial Audio εμπειρία, η οποία μπορεί να προσαρμοστεί...στα αυτιά του καθενός. 

Καλύτερος ήχος και Adaptive Transparency

Οι καινούργιοι drivers που ενσωματώνουν τα AirPods Pro 2nd Gen προσφέρουν μια ακόμη πιο καθαρή και με βαθύ μπάσο ακουστική εμπειρία σε ένα ευρύτερο εύρος συχνοτήτων. Μάλιστα, θα προσφέρει ένα έξτρα μέγεθος silicone tips στην συσκευασία (XS μεγέθους) ούτως ώστε να ταιριάζουν σε περισσότερα αυτιά. 

To Transparency Mode γίνεται εξυπνότερο χάρη στο "Adaptive Transparency" που αυξομειώνει τους περιβαλλοντικούς ήχους όπως σειρήνες, αυτοκίνητα κ.τ.λ. Όσον αφορά την προσωποποιημένη Spatial Audio εμπειρία αυτή γίνεται με τη χρήση της TrueDepth κάμερας, η οποία βοηθάει στο να ρυθμίσει τον ήχο ανάλογα με το μέγεθος του κεφαλιού και των αυτιών του κάθε χρήστη. 

Πιο εύχρηστα από ποτέ με touch controls

Επίσης ενσωματώνουν έλεγχο με αφή πλέον στο "κοτσάνι" τους εκεί όπου στα προηγούμενα υπήρχε η δυνατότητα μόνο για πάτημα. Με την αφή εάν κάνετε απαλό swipe προς τα πάνω ή προς τα κάτω θα μπορείτε να αυξομειώνετε την ένταση, ενώ ο καινούργιος σένσορας αντιλαμβάνεται γρηγορότερα πότε τα αφαιρείτε από το κεφάλι σας για ακαριαίο play/plause. 

Η μπαταρία επίσης βελτιώνεται κατά δύο ώρες επιπλέον αναπαραγωγής -σε σχέση με τον προκάτοχό τους- φτάνοντας δηλαδή τις 6 ώρες αναπαραγωγής ή τις 30 ώρες αναπαραγωγής χάρη στην θήκη φόρτισης. 

Χάρη στο Precision Finding της Find My εφαρμογής, πλέον θα σας καθοδηγεί ακριβώς στο σημείο που έχετε αφήσει τα AirPods Pro. Η Apple πρόσθεσε μέχρι και ηχειάκι στην θήκη για να βρίσκετε πιο εύκολα τα χαμένα σας AirPods Pro, δίνοντας λύση σε ένα χρόνιο παράπονο των κατόχων τους. 

Η νέα ασύρματη θήκη, που αντέχει σε σκόνη και νερό, έρχεται επίσης με ένα ειδικό λουράκι για να την κρεμάτε όπου επιθυμείτε. 

Τα ολοκαίνουργια AirPods Pro 2 θα κυκλοφορήσουν στις 23 Σεπτεμβρίου με κόστος $249. Σύντομα θα μάθουμε πότε και σε ποαι τιμή θα έρθουν στην Ελλάδα για αυτό μείνετε συντονισμένοι.