Sponsored By Huawei

Το HUAWEI MateBook D16 είναι το απόλυτο εργαλείο παραγωγικότητας

Μεγαλύτερη οθόνη 16 ιντσών στο ίδιο σώμα 15 ιντσών
09 Σεπτεμβρίου 2022 09:00
Το HUAWEI MateBook D16 είναι το απόλυτο εργαλείο παραγωγικότητας

Το MateBook D15 της HUAWEI ήταν ένα από τα πετυχημένα laptops σε πωλήσεις στην Ελλάδα και τώρα ο διάδοχός του, το MateBook D16, έχει όλα τα φόντα να το ξεπεράσει. Η FullView οθόνη του έρχεται ελαφρώς μεγαλύτερη στις 16 ίντσες με αναλογία 16:10, ενώ η αναλογία σώματος-οθόνης είναι στο 90% προσφέροντας περισσότερο χώρο για περιήγηση. Είναι σχεδιασμένο για πολύωρη εργασία, καθώς είναι flicker-free και διαθέτει πιστοποίηση TUV Rheiland για φιλτράρισμα του μπλε φωτός για να μην κουράζει τα μάτια σας. Η παλέτα χρωμάτων sRGB βρίσκεται στο 100%. Παρά το μέγεθός του παραμένει αρκετά ελαφρύ με βάρος μόλις 1.7 κιλά.

Στο εσωτερικό διαθέτει τον ολοκαίνουριο Intel Core i7-12700H 12ης γενιάς και γραφικά Intel Iris X, όντας ικανό να αντέξει βαρύ φορτίο, ακόμα και από rendering σε προγράμματα όπως το Photoshop ή το Premiere, ενώ είναι και αποτελεσματικό στη συλλογή κώδικα από την επεξεργασία πολλών ιστοσελίδων, πινάκων και διαφανειών.

Οι εργασίες γραφείου υποβοηθούνται από το πλήρες αριθμητικό πληκτρολόγιο, το οποίο διαθέτει και ένα πλήκτρο υβριδικών αναζητήσεων με τη χρήση AI. Το φωτιζόμενο πληκτρολόγιο είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής αντοχής και η HUAWEI λέει πως διπλασιάζει τους χρόνους αντοχής στη φθορά. Η απόσταση των πλήκτρων είναι στο 1.5mm με πολύ απαλή επαναφορά.

Η AI κάμερα προσαρμόζει τη γωνία θέασης καθώς κινείστε για να είστε πάντα μέσα στο κάδρο, ενώ ανιχνεύει και τα μάτια σας για να τα προσανατολίσει αυτόματα σαν να κοιτάτε στα μάτια το συνομιλητή σας. Υπάρχει και η δυνατότητα εικονικού background κατά τη διάρκεια των τηλεδιασκέψεων. Με ανάλυση 1080p και ευρυγώνια λήψη 88 μοιρών μπορείτε να πραγματοποιήσετε ακόμα και κλήση με πολλά άτομα στο κάδρο. Το MateBook D16 διαθέτει επίσης τέσσερα μικρόφωνα noise cancellation, κάνοντάς σας να ακούγεστε άψογα από 360 μοίρες έως και πέντε μέτρα απόσταση. Καλύπτει τους ήχους πληκτρολόγησης και ήχους κλήσης για να μην ενοχλείτε τους συναδέλφους σας.

Το WiFi του laptop είναι ενισχυμένο κατά 56% στη λήψη σήματος, κρατώντας πάντα σταθερή τη σύνδεσή σας ανεξαρτήτως αν το router είναι μακριά ή μεσολαβούν τοίχοι.

Στις θύρες έχουμε μία USB 2.0, μία USB 3.2 Gen 1, μία USB-C για φόρτιση και μεταφορά δεδομένων, μία USB-C για όλες τις χρήστες, HDMI 2.0 και audio jack 3.5mm.

Η μπαταρία του τώρα είναι χωρητικότητας 60Wh που εξασφαλίζουν εννέα ώρες εργασίας, με 65W φόρτισης, ενώ ο φορτιστής συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία.

Μία ενδιαφέρουσα τεχνολογία της HUAWEI είναι η Super Device, η οποία επιτρέπει σε πολλαπλές έξυπνες συσκευές να λειτουργούν ως μία συνεκτική μονάδα. Με αυτήν, μπορείτε να κάνετε το MateBook D16 το κέντρο ελέγχου και να συνδέσετε σε αυτό κινητό, tablet και άλλες HUAWEI συσκευές. Έτσι, μπορείτε να αναζητήσετε αρχεία από όποια συσκευή έχετε στη διάθεσή σας και να τα μεταφέρετε από και προς το laptop. Περιττό να αναφέρουμε πως η ασύρματη σύνδεση με περιφερειακές συσκευές HUAWEI, όπως ακουστικά, ηχεία, πληκτρολόγια και ποντίκια γίνεται άμεσα μόλις τοποθετηθούν τα περιφερειακά κοντά στο laptop.

Συνολικά, το HUAWEI MateBook D16 είναι ο ιδανικός συνεργάτης για το γραφείο, ενώ αποτελεί κορυφαία επιλογή και για την επιστροφή στα θρανία για μαθητές και φοιτητές. Τo HUAWEI MateBook D16 συμμετέχει στις Back To School προσφορές της HUAWEI και είναι διαθέσιμο σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών της HUAWEI με όφελος αγοράς έως και €200.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr και Huawei Community.

Tags: