Apple event: Ακούγεται ότι θα δούμε το πιο φθηνό Apple Watch!

Πέρα από το Apple Watch Pro
07 Σεπτεμβρίου 2022 08:02
Apple event: Ακούγεται ότι θα δούμε το πιο φθηνό Apple Watch!

Απόψε το βράδυ η Apple θα ανοίξει επιτέλους τα χαρτιά της για φέτος και θα παρουσιάσει τα ολοκαίνουργια iPhone 14. Ωστόσο, αυτό το event φαίνεται πως θα έχει και πολλές εκπλήξεις, αφού εκτός από τα AirPods Pro 2 και Apple Watch Pro, φήμες λένε ότι η εταιρία θα παρουσιάσει και κάτι «άλλο».

Συγκεκριμένα τις τελευταίες ώρες ακούγεται ότι η εταιρία πρόκειται να παρουσιάσει και ένα άλλο Apple Watch (τύπου SE), το οποίο θα είναι το πιο φθηνό που έχουμε δει μέχρι στιγμής και μεταξύ άλλων «επικεντρώνεται» στα μικρά παιδιά. Οι αναφορές αυτές λένε ότι η Apple στοχεύει στο νεότερο κοινό και στους γονείς που αναζητούν ένα wearable για τα παιδιά τους που θα λειτουργούσε ως «κινητό τηλέφωνο».

Αυτό σημαίνει ότι ίσως αυτό το Apple Watch θα υποστηρίζει σύνδεση cellular, έτσι ώστε να μπορεί ο γονιός να ρυθμίζει τη συσκευή, ενώ τα παιδιά δε θα χρειάζονται iPhone, παρά μόνο το Apple Watch τους.

Εμείς να σας υπενθυμίσουμε ότι ένα Apple Watch SE στην Ελλάδα κοστίζει από €289 έως και €349 ανάλογα το μέγεθος και την έκδοση. Άρα, πόσο πιστεύετε θα κοστίζει το νέο «Apple Watch για παιδιά;».

iPhone 14: Τι να περιμένουμε από το αυριανό Far Out event της Apple;  

Λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη καθώς μιλάμε για φήμες και αναφορές. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να συντονιστείτε απόψε το βράδυ στις 20:00 ώρα Ελλάδος στο Unboxholics.com, για να μάθετε τα πάντα πρώτοι.