Έτσι θα μοιάζει μάλλον το Apple Watch Pro των 1000 δολαρίων (ΦΩΤΟ)

Αν ισχύει θα το μάθουμε σίγουρα στο επερχόμενο event της Apple
05 Σεπτεμβρίου 2022 15:42
Έτσι θα μοιάζει μάλλον το Apple Watch Pro των 1000 δολαρίων (ΦΩΤΟ)

Τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται έντονα η φήμη ότι η Apple πρόκειται να αποκαλύψει στο event του Σεπτεμβρίου το Pro μοντέλο του Apple Watch. Όπως μαθαίνουμε από διαρροές, η εταιρία σκοπεύει να κοστολογήσει το νέο smartwatch της από $800-$1000 και θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά σε σχέση με τα «απλά» Apple Watch.

Το Apple Watch Pro, όπως θα ονομάζεται (μάλλον) θα είναι διαφορετικό από το στάνταρτ Apple Watch με πιο premium εμφάνιση, διαφορετικό design, καλύτερη μπαταρία και μεγαλύτερη οθόνη. Μάλιστα ακούγεται πως το Apple Watch Pro θα κυκλοφορήσει μόνο σε 47mm και η οθόνη του θα αγγίζει τις 2 ίντσες (1,99 για την ακρίβεια).

Τώρα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές εικόνες -renders- από το Apple Watch Pro που δείχνουν πώς θα μοιάζει το ακριβό smartwatch της Apple αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα έχει και ένα νέο φυσικό κουμπί στην αριστερή πλευρά του.

Το νέο κουμπί είναι ορατό στις εικόνες που θα δείτε παρακάτω, οι οποίες το δείχνουν να βρίσκεται κάτω από τρεις τρύπες που πιθανόν να είναι οι οπές των ηχείων. Εστιάζοντας στο Digital Crown, οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν μια πολύ πιο στιβαρή εμφάνιση σε σύγκριση με τα Apple Watch που γνωρίζουμε. Πιο συγκεκριμένα, η οθόνη του ρολογιού φαίνεται να είναι εντελώς επίπεδη (flat) σε αντίθεση ας πούμε με το Apple Watch Series 7.

Apple: Όλα όσα ακούγονται για το event του Σεπτεμβρίου – iPhone 14, AirPods Pro 2 και άλλα

Στο “Far Out” event της Apple εκτός από τα iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro και iPhone 14 Pro Max, θα δούμε κατά πάσα πιθανότητα και τα Apple Watch Series 8, AirPods 2, ενώ θα μάθουμε και την τελική ημερομηνία των iOS 16, iPadOS 16, WatchOS 9, tvOS 16 και του macOS Ventura

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.