Νέες σειρές gaming περιφερειακών από τη Corsair

RGB πληκτρολόγιο, ποντίκι και headset
05 Αυγούστου 2015 17:14
Νέες σειρές gaming περιφερειακών από τη Corsair

Η Corsair παρουσίασε μία γκάμα καινούριων περιφερειακών στα πλαίσια της Gamescom 2015 η οποία περιλαμβάνει τα STRAFE RGB mechanical gaming keyboards, Scimitar RGB MMO/MOBA mouse και VOID gaming headsets. Το STRAFE RGB Silent mechanical keyboard είναι το πρώτο στον κόσμο πληκτρολόγιο το οποίο χρησιμοποιεί τα Cherry MX RGB Silent switches τα οποία προσφέρουν την αίσθηση των κλασσικών Cherry MX switches, αλλά με έως και 30% πιο ήσυχη λειτουργία με το STRAFE RGB Mechanical να αποτελεί το “απλό” μοντέλο το οποίο χρησιμοποιεί κλασσικά Cherry MX switches. Το Scimitar RGB mouse είναι σχεδιασμένο με γνώμονα τους MMO και ΜΟΒΑ παίκτες με 12 μηχανικά πλαϊνά κουμπιά τα οποία είναι τοποθετημένα σε έναν αποκλειστικό μηχανισμό της Corsair που δίνει τη δυνατότητα μετακίνησης των πλήκτρων έως και 8mm για τη διευκόλυνση του χρήστη. Το ποντίκι είναι full RGB, έχει συνολικά 12 κουμπιά και χρησιμοποιεί έναν optical sensor των 12000 DPI.

Τέλος, η νέα σειρά headset της εταιρείας με την ονομασία VOID έρχεται σε τρείς εκδόσεις ανάλογα με την συνδεσμολογία τους: USB, wireless και αναλογικό βύσμα 3.5mm. Ο σχεδιασμός είναι τέτοιος ώστε να εφαρμόζουν ιδανικά στο αυτί του χρήστη και έχουν υποστήριξη για Dolby 7.1, EQ και RGB φωτισμό. Το Corsair VOID stereo headset έρχεται με ειδικό αντάπτορα για mobile συσκευές κι έναν Y-adapter για σύνδεση με Xbox One, PS4, PC, mobile και Mac. Το χαρακτηριστικό όμως που κλέβει την παράσταση είναι η χρήση ενός νέου logo από την Corsair, καθώς το προηγούμενο logo της Corsair Gaming είχε δυσαρεστήσει πολλούς fan της εταιρείας.

Όσον αφορά τη διαθεσιμότητά τους τα STRAFE RGB Silent mechanical και STRAFE RGB mechanical θα είναι διαθέσιμα τον Οκτώβριο στην τιμή των $160 και $150 αντίστοιχα με το Scimitar RGB mouse θα είναι διαθέσιμο τον Σεπτέμβριο στην τιμή των $80 και τα VOID Wireless SE,VOID Wireless Dolby 7.1, VOID USB Dolby 7.1 και VOID stereo analog να είναι διαθέσιμα στα τέλη του μήνα με τιμές $150, $130, $100 και $80 αντίστοιχα.

Tags: