Η Philips θέλει να γεμίσει με χρώμα το γραφείο σας με τα νέα της Hue προϊόντα

Τα οποία θα μπορούν να συγχρονιστούν με τα όσα δείχνει η οθόνη σας
01 Σεπτεμβρίου 2022 13:44
Η Philips θέλει να γεμίσει με χρώμα το γραφείο σας με τα νέα της Hue προϊόντα

Η Signify, παλαιότερα γνωστή ως Philips Lighting, ανακοίνωσε μόλις μερικά νέα προϊόντα που αφορούν τους gamers. Συγκεκριμένα, η εταιρία θέλει να φέρει περισσότερo χρώμα στο PC gaming setup σας, μέσα από τα νέα της Play lightstrips, τα οποία υπόσχονται ευέλικτο φωτισμό και είναι ειδικά σχεδιασμένα για να προσαρμόζονται στο πίσω μέρος της οθόνης ή των οθονών σας.

Οι συγκεκριμένες λεντοταινίες της Philips θα έρχονται σε έτοιμα πακέτα για οθόνες μεταξύ 24 και 27 ιντσών στα $169.99, για οθόνες μεταξύ 32 και 34 ιντσών στα $189.99 και για τρεις οθόνες μεταξύ 24 και 27 ιντσών στα $279.99. Φυσικά, τα εν λόγω Play lightstrips θα μπορούν να συγχρονιστούν με όλα τα υπόλοιπα φώτα που έχετε στο Philips Hue οικοσύστημά σας, αλλά η ιδιαιτερότητά τους είναι πως θα μπορούν και να αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθείτε στο PC σας, από παιχνίδια, ταινίες, μέχρι οτιδήποτε άλλο.

Για να λειτουργήσει αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να χρησιμοποιηθεί φυσικά το Play Sync, η ξεχωριστή συσκευή που κάνει το ίδιο για τις λεντοταινίες της Philips για τις τηλεοράσεις, διαβάζοντας την έξοδο του HDMI προς το monitor. Ωστόσο, υπάρχει και η δυνατότητα χρήσης του ειδικού λογισμικού Hue Sync που μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας και δεν απαιτεί κανένα επιπλέον hardware. Μάλιστα, οι λεντοταινίες θα μπορούν να ελεγχθούν και να συγχρονιστούν και μέσα από το λογισμικό iCue της Corsair, για να έχουν αντίστοιχο χρώμα με το κουτί και τα περιφερειακά σας.

Τέλος, να αναφερθεί πως οι εν λόγω λεντοταινίες θα γίνουν διαθέσιμες από τις 13 Σεπτεμβρίου.