Η Oppo φέρνει τα πιο οικονομικά Reno8 smartphones της στην Ευρώπη

Καταφθάνουν στα καταστήματα τα Reno 8 Pro, Reno 8 και Reno 8 Light
31 Αυγούστου 2022 23:48
Η Oppo φέρνει τα πιο οικονομικά Reno8 smartphones της στην Ευρώπη

Η Oppo επιφύλασσε μια νέα ανακοίνωση που αφορά την Ευρωπαϊκή αγορά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Συγκεκριμένα, η εταιρία έκανε γνωστό πως τα Reno8 smartphones της θα έρθουν στις εν λόγω αγορές, έχοντας ήδη ανακοινωθεί για την Κίνα και την Ινδία.

Ξεκινώντας με την αιχμή του δόρατος της εν λόγω mid-range σειράς, το Reno8 Pro θα κοστίζει £599 (περίπου €692) και έρχεται με specs που θυμίζουν ναυαρχίδα. Συγκεκριμένα, είναι εξοπλισμένο με τον Marisilicon X neural processor (NPU), ο οποίος σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας επιτρέπει την καταγραφή καλύτερων βίντεο υψηλής ανάλυσης (4K) σε συνθήκης πολύ χαμηλού φωτισμού. Ο επεξεργαστής αυτός επιτρέπει στην αφαίρεση του θορύβου και στην επεξεργασία του βάθους για τα πορτραίτα να γίνονται σε πραγματικό χρόνο.

Το Reno8 Pro έρχεται επίσης με μια οθόνη OLED 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120Hz, γρήγορη ενσύρματη φόρτιση των 80W και IP54 αξιολόγηση για μέτρια αντοχή στη σκόνη και στις πιτσιλιές νερού. Παράλληλα, χρησιμοποιεί ένα chipset MediaTek Dimensity 8100 με 8GB RAM και περιλαμβάνει 256GB αποθηκευτικού χώρου.

Το Reno8 ακολουθεί αμέσως μετά, με οθόνη 6,43 ιντσών, ρυθμό ανανέωσης 90Hz και επεξεργαστή MediaTek Dimensity 1300. Το εν λόγω μοντέλο δεν διαθέτει την NPU της Marisilicon, αλλά προσφέρει τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά του 8 Pro, συμπεριλαμβανομένης της κύριας κάμερας των 50 megapixel και της selfie κάμερας των 32 megapixel. Η τιμή του Reno8 ανέρχεται σε £419 (περίπου €484). Τέλος, το Reno8 Lite διαθέτει ένα Snapdragon 695 chipset, πιο αργή ενσύρματη φόρτιση 30W και αξιολόγηση IPX4 για αντοχή σε πιτσιλιές (αλλά όχι σκόνη). Η τιμή του αγγίζει τα £319 (περίπου €368). Να σημειωθεί πως κανένα μοντέλο δεν έρχεται με δυνατότητα ασύρματης φόρτισης. 

Όλα τα Reno8 θα έρθουν στην ευρωπαϊκή αγορά την 1η Σεπτεμβρίου.