Τα Samsung Galaxy S7 και S8 μόλις δέχτηκαν μία νέα αναβάθμιση!  

Blast from the past

Τα Samsung Galaxy S7 και S8 μόλις δέχτηκαν μία νέα αναβάθμιση!

Τα Samsung Galaxy S7 και S8 που κυκλοφόρησαν το 2016 και το 2017 αντίστοιχα, σταμάτησαν να λαμβάνουν αναβαθμίσεις πέρυσι. Τώρα όμως οι κάτοχοί τους με έκπληξη διαπίστωσαν πως υπάρχει μία νέα αναβάθμιση μετά από όλα αυτά τα χρόνια!

Τα Galaxy S7 και S7 Edge λαμβάνουν το firmware G93xFXXU8EVG3 μεγέθους μόλις 31MB, το οποίο περιλαμβάνει ένα fix στη σταθερότητα του GPS. Να θυμίσουμε πως η τελευταία αναβάθμιση που δέχτηκαν τα τηλέφωνα ήταν το Νοέμβριο του 2020.

Η σειρά Galaxy S8 λαμβάνει το firmware G95xFXXUCDVG4, το οποίο αν και περιλαμβάνει το ίδιο GPS fix, έχει μέγεθος 420MB. Παραμένει όμως στο Android 9 με security patch από την 1η Απριλίου 2021.

Το update μπορεί να μη φέρνει νέα χαρακτηριστικά, είναι όμως ευχάριστο που βλέπουμε να αναβαθμίζονται συσκευές από το 2016. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Galaxy Club, ετοιμάζεται και update για το Galaxy S6 του 2015.

Να σημειώσουμε εδώ πως η Samsung υπόσχεται πλέον πέντε χρόνια αναβαθμίσεων, χωρίς αυτό να αποκλείει όμως την πιθανότητα μερικά τηλέφωνα να δουν updates και πέρα από αυτό το χρονικό διάστημα.

Ροη ειδησεων