Το WhatsApp έχει πλέον εφαρμογή για Windows που δεν έχει περιορισμούς

Και δε χρειάζεται σύνδεση με το κινητό
17 Αυγούστου 2022 12:20
Το WhatsApp έχει πλέον εφαρμογή για Windows που δεν έχει περιορισμούς

Το WhatsApp μόλις κυκλοφόρησε μια μεγάλη ενημέρωση για την standalone εφαρμογή του για σταθερούς υπολογιστές, αλλάζοντας ριζικά τον τρόπο λειτουργίας της.

Αναλυτικότερα, πλέον το WhatsApp στα Windows δε χρειάζεται να είναι συνδεδεμένο με το κινητό σας για να μπορεί να στείλει, να λάβει και να συγχρονίσει τα μηνύματα σας. Παράλληλα, η εφαρμογή έχει πλέον και ανανεωμένη εμφάνιση, με ένα πιο λιτό, άμεσο και προσβάσιμο interface. Βέβαια, πέρα από τη νέα εμφάνιση και την αυτόνομη λειτουργία χωρίς συγχρονισμό με το smartphone σας, δεν υπάρχουν άλλες μεγάλες αλλαγές.

Το WhatsApp δοκίμαζε εδώ και καιρό αυτή τη νέα έκδοση σε beta και τώρα που την κυκλοφόρησε για το ευρύ κοινό, έκανε γνωστό πως θα στρέψει την προσοχή της στην ανάπτυξη μιας αντίστοιχης για υπολογιστές με macOS λειτουργικό σύστημα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως και η multi-device λειτουργία της πλατφόρμας δεν είναι πλέον σε beta. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να επιλέξετε έως και τέσσερις συσκευές για να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας, χωρίς να χρειάζεται να γίνεται συγχρονισμός μέσω του smartphone σας, αλλά και χωρίς να χάνεται η κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

Μπορείτε να βρείτε τη νέα εφαρμογή του WhatsApp για Windows υπολογιστές μέσα από το Microsoft Store πατώντας εδώ.