Αποκτήστε τρεις μήνες Spotify συνδρομή εντελώς δωρεάν

Αν είστε νέοι συνδρομητές
16 Αυγούστου 2022 08:58
Αποκτήστε τρεις μήνες Spotify συνδρομή εντελώς δωρεάν

Το Spotify προσφέρει για άλλη μια φορά τρεις μήνες δωρεάν συνδρομής για νέους χρήστες που θέλουν να δοκιμάσουν όλα τα «καλούδια» που προσφέρει η επί πληρωμή υπηρεσία του. Η τρίμηνη προσφορά είναι διαθέσιμη για νέους μεμονωμένους συνδρομητές "Individual",  ενώ αν θέλετε να δοκιμάσετε το "Spotify Duo", το "Student" ή το οικογενειακό πακέτο, η πλατφόρμα θα σας κάνει δώρο ένα μήνα.

Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφερθεί, πως η νέα προσφορά δεν είναι διαθέσιμη σε πρώην Premium μέλη, αλλά το Spotify δίνει σε όσους ακύρωσαν πριν από τις 15 Ιουλίου, την ευκαιρία να ανανεώσουν τη συνδρομή τους με μεγάλη έκπτωση, λαμβάνοντας τους πρώτους τρεις μήνες για $9,99.

Η προσφορά για τους νέους χρήστες ισχύει έως την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Μετά τη λήξη της προσφοράς, μόλις ολοκληρωθούν οι τρεις μήνες δηλαδή, θα χρεωθούν το ποσό της συνδρομής κανονικά.

Αποκτήστε το Spotify Premium πατώντας εδώ.

Αυτή η νέα ενέργεια του Spotify θα το βοηθήσει να αυξήσει τους συνδρομητές του, οι οποίοι αυξήθηκαν κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου. Ο συνολικός αριθμός χρηστών της πλατφόρμας βρίσκεται πλέον στα 433 εκατομμύρια, από τα 422 εκ. που γνωρίζαμε το πρώτο τρίμηνο.

Tags: