Το Xiaomi Watch S1 Pro κοστίζει λιγότερα από το Apple Watch 7 και η μπαταρία του κρατάει 14 ημέρες

Η νέα πρόταση της Xiaomi είναι εδώ
12 Αυγούστου 2022 14:45
Το Xiaomi Watch S1 Pro κοστίζει λιγότερα από το Apple Watch 7 και η μπαταρία του κρατάει 14 ημέρες

Η Xiaomi ανακοίνωσε το Xiaomi Watch S1 Pro, το οποίο έρχεται με ανοξείδωτο ατσάλι και αντέχει και στο νερό (5ATM). Το νέο smartwatch της εταιρίας θα καταφθάσει με μία AMOLED 1,4 ιντσών οθόνη που έχει ανάλυση 480x480 και φτάνει τα 600 nits στη φωτεινότητα.

Το Watch S1 Pro προσφέρει τις περισσότερες λειτουργίες παρακολούθησης για την υγεία και τη δραστηριότητά σας, όπως τα περισσότερα smartwatches, συμπεριλαμβανομένων των αισθητήρων καρδιακού παλμού και SpO2, καθώς και παρακολούθηση ύπνου και άγχους.

Το ρολόι έχει συνολικά 117 λειτουργίες για τη φυσική σας κατάσταση, μικρόφωνο, αλλά και ηχείο για να κάνετε κλήσεις από αυτό, ενώ φυσικά διαθέτει και GPS, Bluetooth 5.2 και Wi-Fi. Η μπαταρία του ανέρχεται στα 500mAh, η οποία σύμφωνα με την Xiaomi θα μπορεί να παραμείνει «ζωντανό» για 14 ημέρες τυπικής χρήσης και 10 ημέρες για βαριά χρήση.

Το Xiaomi Watch S1 Pro θα γίνει διαθέσιμο σε μαύρο και ασημί χρώμα και η τιμή του αγγίζει τα $222. Αυτή τη στιγμή πωλείται στην Κίνα μόνο και δε δόθηκε ημερομηνία ακόμη για τα μέρη μας. Οπότε, για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

 

Tags: