Το Spotify διορθώνει το μπάχαλο στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής του

Η καρτέλα Home αναδιοργανώνεται προς όφελος όλων
10 Αυγούστου 2022 11:24
Το Spotify διορθώνει το μπάχαλο στην κεντρική οθόνη της εφαρμογής του

Δεν είναι τυχαίο που το Spotify είναι με διαφορά η πιο επιτυχημένη πλατφόρμα streaming μουσικής, καθώς προσφέρει όχι μόνο μουσική με εξαιρετικούς αλγόριθμους προτάσεων, αλλά και εκατοντάδες χιλιάδες podcasts από όλον τον κόσμο. 

Βέβαια, τελευταία το να ξεχωρίσεις που είναι η μουσική και που είναι τα podcast ήταν κάπως δύσκολο και το Spotify βρήκε τη λύση. Όπως ανακοίνωσε με σχετικό blog post, το Spotify αλλάζει την αρχική σελίδα του και συγκεκριμένα την καρτέλα Home, ούτως ώστε να διαχωρίζονται καλύτερα και να βρίσκετε ευκολότερα τη μουσική και τα αγαπημένα σας podcast. 

Έτσι πρόσθεσε μερικά κουμπιά τα οποία λειτουργούν σαν φίλτρα αναζήτησης, έτσι το "Music" θα σας δείχνει μόνο νέες κυκλοφορίες και προτάσεις playlists, ενώ το "Podcasts & Shows" θα προβάλει τα νέα επεισόδια των αγαπημένων σας εκπομπών αλλά και προτάσεις καινούργιων podcast. 

Όπως βλέπετε και στα σχετικά βίντεο η οργάνωσή τους πλέον θυμίζει καρτέλες. 

Το νέο αυτό χαρακτηριστικό του Spotify είναι ήδη διαθέσιμο στους Android χρήστες, ενώ σταδιακά θα κάνει την εμφάνισή του ευρέως και στους iOS χρήστες -αν δεν το έχετε ήδη λάβει. 

Tags: