Πριν από λίγες ημέρες ακούγαμε φήμες ότι πολύ σύντομα θα αποκαλυφθεί το Oppo Watch 3, το νέο smartwatch της εταιρίας. Τώρα, η Oppo έρχεται να βάλει τέλος στις φήμες και επιβεβαίωσε ότι όντως στις 10 Αυγούστου πρόκειται να αποκαλύψει το νέο προϊόν της.
Η εκδήλωση για την αποκάλυψη αυτή θα ξεκινήσει στην Κίνα την Τετάρτη και αναμένεται η Oppo να δείξει τη Watch 3 σειρά της, καθώς και το νέο έξυπνο προϊόν Zhimei Life. Η Oppo έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας μία αφίσα που σάς προσκαλεί να δείτε το event, στην οποία φαίνεται ελάχιστα το νέο smartwatch και δεν αποκαλύπτει τίποτα άλλο.

Ωστόσο, η εταιρία επιβεβαίωσε ότι η Watch 3 σειρά θα τροφοδοτείται από το Snapdragon W5 Gen 1 SoC. Ακούγεται ότι θα δούμε τρία διαφορετικά μοντέλα, με διπλό τσιπ Apollo 4 Plus, ECG, LTPO πάνελ και άλλα.
Μάλιστα έχουν διαρρεύσει μερικές εικόνες και μπορείτε να δείτε μία παρακάτω:

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.
Tags
Must Read
Η «μάχη» στην αγορά των smartphones συνεχίζεται – Η Apple στην κορυφή, δεύτερη η Samsung
Oppo, OnePlus και vivo ανεβάζουν τις τιμές των smartphone τους
Η Apple στην κορυφή αποστολών smartphone για το 2025 – Η Samsung στην 2η θέση