Ομάδα της Αγγλίας δέχεται πλέον πληρωμές σε Bitcoin

Το νέο στάνταρ;
04 Αυγούστου 2022 11:33
Ομάδα της Αγγλίας δέχεται πλέον πληρωμές σε Bitcoin

Τα κρυπτονομίσματα έχουν ξεκινήσει να εξαπλώνονται και στον τομέα του ποδοσφαίρου και τώρα η Oxford City που αγωνίζεται στην National League South, ανακοίνωσε πως θα δέχεται πληρωμές και σε Bitcoin. Οι πληρωμές θα ξεκινήσουν να γίνονται δεκτές άμεσα, από τον αγώνα του Σαββάτου με την Eastbourne Borough.

Οι φίλαθλοι θα μπορούν να πληρώνουν με Bitcoin τα εισιτήριά τους, καθώς και τρόφιμα και ποτά στην έδρα της ομάδας, το RAW Charging Stadium. Ο Πρόεδρος της ομάδας μάλιστα θεωρεί πως η πληρωμή με Bitcoin θα γίνει το νέο στάνταρ στους αγώνες.

Για την πραγματοποίηση του project, ο σύλλογος υπέγραψε πολυετή συμφωνία με την CoinCorner, το logo της οποίας θα κοσμεί και τις φανέλες της ομάδας.

Αγκαλιάζουμε τις νέες τεχνολογίες και καινοτομίες για να διασφαλίσουμε πως η Oxford City FC θα συνεχίσει να λειτουργεί ως ένας ανεξάρτητος και βιώσιμος σύλλογος, καθώς αυτό είναι κλειδί για τους μακροπρόθεσμους στόχους μας. Δεν είναι υποχρεωτικό για τον κόσμο να ασπαστεί αυτή τη νέα τεχνολογία, αλλά πιστεύουμε πως με τον καιρό, η πληρωμή με Bitcoin θα γίνει το νέο στάνταρ στο Αγγλικό ποδόσφαιρο. – Justin Merritt, Πρόεδρος Oxford City FC