Ανακοινώθηκαν τα Sony Xperia M5 και C5 Ultra

Δυο νέα "super mid-range" smartphones
03 Αυγούστου 2015 12:34
Ανακοινώθηκαν τα Sony Xperia M5 και C5 Ultra

Το mobile τμήμα της Sony φαίνεται να ψάχνει λύσεις για να ανακάμψει οικονομικά, αφού θέτει στην κυκλοφορία δύο νέα "super mid-range" smartphones με πολύ εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Ο λόγος για τα Sony Xperia M5 και C5 Ultra, τα οποία φαίνεται πως εστιάζουν στην κάμερα.

Το C5 Ultra διαθέτει τον ίδιο αισθητήρα 13 megapixel Exmor RS μπροστά αλλά και πίσω στην συσκευή, καθώς και flash στο μπροστά μέρος της. Επιπλέον η μπροστινή κάμερα διαθέτει ευρυγώνιο φακό για καλύτερες welfie, ενώ στην καρδιά του βρίσκεται ένα οκταπύρηνος επεξεργαστής στα 1.7 GHz. Η οθόνη είναι 6 ιντσών με ανάλυση στα 1080p και η μπαταρία της συσκευής έχει χωρητικότητα 2.930mAh με την Sony να ισχυρίζεται ότι αρκεί για δύο μέρες χρήσης. Το Xperia M5 φαντάζει πιο εντυπωσιακό από τα δύο αφού διαθέτει έναν επεξεργαστή Media Tek X10 στα 2GHz και 3 GB RAM. Επιπλέον, η κύρια κάμερα της συσκευής βρίσκεται στα 21.5 megapixel και είναι ικανή να απαθανατίσει 4K video. Στο μπροστά μέρος του Μ5 βρίσκεται η ίδια κάμερα με αυτή του C5 Ultra, ενώ η χωρητικότητα της μπαταρίας αγγίζει τα 2.600mAh.    

Και τα δύο smartphones της Sony θα έχουν επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης με microSD και θα φορούν Andoid 5.0 Lollipop. H κυκλοφορία των συσκευών αναμένεται τέλη Αυγούστου, όμως η Sony δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες για την τιμή τους.