Ο Elon Musk ξεπέρασε τον Cristiano Ronaldo και μπήκε στο Top 5 του Twitter

Συνεχίζει να είναι viral ο λογαριασμός του
01 Αυγούστου 2022 10:35
Ο Elon Musk ξεπέρασε τον Cristiano Ronaldo και μπήκε στο Top 5 του Twitter

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, πρόσφατα ο εξαιρετικά δραστήριος λογαριασμός του Elon Musk στο Twitter έφτασε το μεγάλο ορόσημο των 100 εκατομμύρια ακόλουθων, όντας ο μόλις έκτος άνθρωπος στον κόσμο που το καταφέρνει αυτό.

Τώρα, ο πλουσιότερος άνθρωπος του πλανήτη, που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σχεδόν διαρκώς στο επίκεντρο των διαδικτύων συζητήσεων, τόσο για το deal ύψους 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την εξαγορά του πασίγνωστου μέσου κοινωνικής δικτύωσης όσο και για διάφορα άλλα θέματα, κατάφερε να φτάσει ένα ακόμη σημαντικό ορόσημο στην πλατφόρμα. Και επίσημα, ο Musk μπήκε στο Top 5 των Twitter χρηστών με τους περισσότερους followers.

Συνεχίζοντας να είναι απόλυτα viral, ο Musk κατάφερε να ξεπεράσει τον Cristiano Ronaldo που μέχρι πρότινος είχε την πέμπτη θέση. Συγκεκριμένα, ο επιθετικός για την Manchester United είχε 101.4 εκατομμύρια ακόλουθους στα τέλη του Ιουνίου, όταν ο Musk ξεπέρασε το φράγμα των 100 εκατομμυρίων. Τώρα, περίπου ένα μήνα μετά, ο λογαριασμός του Ronaldo έφτασε τους 102.3 εκατομμύρια ακόλουθούς, την ώρα που ο Musk πήρε 2.4 εκατομμύρια ακόλουθούς στο ίδιο διάστημα για να τον προσπεράσει.

Έτσι, με το μομέντουμ που έχει αυτή τη στιγμή ο επικεφαλής των Tesla και SpaceX, είναι μάλλον θέμα κάποιων μηνών για να ξεπεράσει και τη Rihanna και ίσως και την Katy Perry, για να καταλάβει την τρίτη θέση της πλατφόρμας, αφού οι λογαριασμοί των δύο τραγουδιστριών έμειναν σχεδόν στάσιμοι τον τελευταίο καιρό.

Συγκριτικά, οι δημοφιλέστεροι λογαριασμοί του Twitter είναι πλέον οι εξής:

  1. Barack Obama - 132.4 εκατομμύρια
  2. Justin Bieber - 114.1 εκατομμύρια
  3. Katy Perry - 108.9 εκατομμύρια
  4. Rihanna - 106.9 εκατομμύρια
  5. Elon Musk - 102.4 εκατομμύρια
  6. Cristiano Ronaldo - 102.3 εκατομμύρια