Το Apple Watch αλλάζει σχεδιασμό για πρώτη φορά από το 2018

Τι να περιμένουμε από το “Pro” μοντέλο;
25 Ιουλίου 2022 10:11
Το Apple Watch αλλάζει σχεδιασμό για πρώτη φορά από το 2018

Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει ένα high-end μοντέλο στην παρουσίαση του Apple Watch Series 8 και τώρα νέες πληροφορίες από το Bloomberg κάνουν λόγο για ριζικό ανασχεδιασμό, έτσι ώστε να μπορέσει να φιλοξενήσει τη μεγαλύτερη οθόνη που έχει βάλει έως τώρα η εταιρία σε ένα smartwatch.

Το Apple Watch έχει το ίδιο design από το 2018, όταν και παρουσίασε το Series 4. Το Bloomberg λέει πως το “Pro” μοντέλο θα είναι αρκετά μεγαλύτερο από το Series 7 και θα έχει οθόνη 7% μεγαλύτερη. Υποστηρίζει μάλιστα πως ο ανασχεδιασμός θα αποτελεί μία “εξέλιξη του τωρινού ορθογώνιου σχήματος”, ενώ δε θα διαθέτει τις φημολογούμενες επίπεδες πλευρές, που είχαν διαρρεύσει σε φήμες και μπορείτε να δείτε στην παρακάτω εικόνα.

Το “Pro” θα διαθέτει επίσης πιο ισχυρό κράμα τιτανίου που θα το κάνει κατάλληλο για extreme sports. Θα έχει μεγαλύτερη μπαταρία και σε συνδυασμό με το επερχόμενο “Low Power Mode” θα αντέχει αρκετές μέρες με μία μόνο φόρτιση. Τέλος, θα διαθέτει και μέτρηση θερμοκρασίας σώματος, η οποία μάλλον θα υιοθετηθεί από όλη τη σειρά 8.

Περισσότερες πληροφορίες θα έχουμε όσο πλησιάζει ο καιρός για την παρουσίαση το φθινόπωρο.