Samsung: Ημερομηνία για το νέο Unpacked event με τα Z Fold 4 και Z Flip 4

Προ των πυλών η αποκάλυψη των νέων ‘Ζ’
19 Ιουλίου 2022 17:58
Samsung: Ημερομηνία για το νέο Unpacked event με τα Z Fold 4 και Z Flip 4

Έχουν περάσει μερικοί μήνες από την κυκλοφορία των συσκευών της Galaxy S22 σειράς και όπως φαίνεται η Samsung είναι τώρα έτοιμη να αποκαλύψει και τα ολοκαίνουργια Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο κορεατικός τεχνολογικός κολοσσός επιβεβαίωσε την ημερομηνία του επόμενου Unpacked event. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από έναν γρίφο που αναρτήθηκε στα επίσημα social media της εταιρίας, καλώντας τους χρήστες να αντιστοιχήσουν τα σύμβολα ενός πλέγματος στα κατάλληλα χρώματα, για να προκύψει εν τέλει το ‘081022’ ή αλλιώς η ημερομηνία 10 Αυγούστου του 2022.

Ακολουθεί η δημοσίευση-γρίφος της Samsung για το επόμενο Unpacked event της:

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η ημερομηνία ταιριάζει με την πρόσφατη διαρροή του insider Evan Blass. Λαμβάνοντας, λοιπόν, υπόψη τις φήμες και τις διαρροές της τελευταίας περιόδου, το εν λόγω Unpacked event θα φιλοξενήσει την παρουσίαση των νέων αναδιπλούμενων συσκευών της εταιρίας.

Ο λόγος γίνεται για τα Galaxy Z Fold 4 και Galaxy Z Flip 4, τα οποία αναμένεται να φέρουν λιγοστές αλλαγές σε σχέση με τους προκατόχους τους, αν τα ανεπίσημα renders του OnLeaks που μπορείτε να δείτε παρακάτω ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Τέλος, οι φήμες λένε πως η Samsung θα αποκαλύψει και τα νέα Galaxy Watch 5 και Galaxy Watch 5 Pro.

Φυσικά, για όλες τις ανακοινώσεις μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.