Το φημολογούμενο Xiaomi 12 Lite θα κοστίζει…500 ευρώ!

Τι κι αν ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί, δύο καταστήματα ήδη το πουλούν
06 Ιουλίου 2022 15:46
Το φημολογούμενο Xiaomi 12 Lite θα κοστίζει…500 ευρώ!

Εδώ και λίγο καιρό φημολογείται ότι η Xiaomi πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα νέο τηλέφωνο, το Xiaomi 12 Lite. Η συσκευή δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη και δύο ευρωπαϊκά καταστήματα το έχουν βάλει ήδη προς πώληση. Ναι, καλά διαβάσατε.

Η κυκλοφορία θα πρέπει να είναι προ των πυλών, επειδή τουλάχιστον δύο καταστήματα της Ευρώπης προσφέρουν τώρα το τηλέφωνο, το ρουμανικό ηλεκτρονικό κατάστημα Evomag και η ισπανική εταιρεία Orange. Το Xiaomi 12 Lite λένε πως θα κοστίζει 500 ευρώ και οι προδιαγραφές επιβεβαιώνουν προηγούμενες φήμες για τον Snapdragon 778G και μπαταρία με 4.500 mAh.

Σύμφωνα με διαρροή, το τηλέφωνο της Xiaomi έρχεται εξοπλισμένο και με 8GB RAM. Τα αποτελέσματα του 12 Lite με τον εν λόγω επεξεργαστή στο Geekbench, βρίσκονται σε γνωστά ικανοποιητικά επίπεδα, με 2,864 στο multi score και 788 σε single score. Μάλιστα, ακούγεται ότι θα έρθει απευθείας με το MIUI 13, το οποίο είναι βασισμένο στο Android 12.

Παρόλο που πέρυσι είδαμε το Xiaomi M11 Lite να κυκλοφορεί σε δύο εκδόσεις, 4G και 5G, η εταιρία κατά πάσα πιθανότητα να φέρει το M12 Lite μόνο με 5G υποστήριξη.

Να λάβετε όλα τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.