Το Xiaomi Mi Band 7 Pro είναι το φθηνό “Apple Watch” της εταιρίας

Κυκλοφορεί ήδη στην Κίνα στα €57
05 Ιουλίου 2022 08:04
Το Xiaomi Mi Band 7 Pro είναι το φθηνό “Apple Watch” της εταιρίας

Η Xiaomi παρουσίασε εχθές το νέο flagship τηλέφωνό της και τώρα έρχεται και αποκαλύπτει ένα smartwatch-smartband για εκείνους που δε θέλουν να δώσουν πολλά χρήματα, αλλά θέλουν μία ικανοποιητική συσκευή για τον καρπό τους.

Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε το Xiaomi Mi Band 7 Pro, το οποίο είναι μία μίξη από smartwatch και smartband και έχει μία αρκετά μεγάλη οθόνη, 1,6 ίντσες, για καλύτερη χρήση. Πρόκειται για μία AMOLED οθόνη (280x456) με 326ppi, επιπέδου “retina display”, η οποία έχει άπλετο χώρο για να μετράτε τον καρδιακό παλμό, αλλά και να βλέπετε τις ειδοποιήσεις. Το άλλο βασικό πλεονέκτημα του Pro είναι το ενσωματωμένο GPS. Στην πραγματικότητα, υποστηρίζει GPS, GLONASS, Galileo, Beidou και QZSS.

Μάλιστα, η συσκευή έχει αισθητήρα φωτός για το περιβάλλον, ο οποίος επιτρέπει να υποστηρίζει το ρολόι αυτόματη φωτεινότητα, ενώ εδώ θα βρείτε και Always-On Display και περισσότερα από 180 watch faces.

To Mi Band 7 Pro θα μπορεί να παρακολουθεί την καρδιά σας και το οξυγόνο στο αίμα και θα δονείται αν εντοπίσει ότι τα Sp02 επίπεδά σας είναι χαμηλά. Μάλιστα, θα παρακολουθεί και τον ύπνο σας, αν κάνετε ελαφρύ ή βαθύ ύπνο, καθώς και REM.

To Band έρχεται με 117 modes για τις ασκήσεις σας, ενώ αντέχει και στο νερό (5ATM), έτσι ώστε να μη φοβάστε αν θέλετε να το πάρετε μαζί σας για μπάνιο στην πισίνα. Με μπαταρία 235 mAh, η οποία αναμένεται να διαρκέσει 12 ημέρες κανονικής χρήσης ή 6 ημέρες βαριάς χρήσης και με χρόνο φόρτισης περίπου τη μία ώρα.

Το Xiaomi Mi Band 7 Pro είναι ήδη διαθέσιμο στην Κίνα στην τιμή των €57, αλλά δε γνωρίζουμε πότε και αν θα έρθει στα μέρη μας.