Αποκαλύφθηκε το «μυστικό» easter egg του Android 13 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ξεκινά όπως πέρυσι, αλλά…
29 Ιουνίου 2022 20:38
Αποκαλύφθηκε το «μυστικό» easter egg του Android 13 (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε, το λειτουργικό σύστημα Android κρύβει στις ρυθμίσεις του ένα easter egg, το οποίο αλλάζει με κάθε μεγάλη του αναβάθμιση. Τώρα, το «μυστικό» του Android 13 αποκαλύφθηκε πριν την ώρα του, αφού η Google το πρόσθεσε στη νεότερη beta για τους developers.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, το easter egg έχει emoji, πολλά emoji! Συγκεκριμένα, σε πρώτο στάδιο είναι ίδιο με το περσινό, ξεκινώντας με ένα αναλογικό ρόλοι. Έπειτα αν ο χρήστης μετακινήσει τους δείκτες με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε η ώρα να δείχνει 13:00, στην οθόνη εμφανίζεται το λογότυπο του λειτουργικού συστήματος και διάφοροι χρωματιστοί κύκλοι που ταιριάζουν με τα χρώματα του θέματος της συσκευής.

Μέχρι εδώ το easter egg είναι ολόιδιο με αυτό του Android 12, με τις διαφορές να ξεκινούν αν κάποιος κρατήσει παρατεταμένα έναν από τους κύκλους. Τότε αυτοί μετατρέπονται σε emoji, γεμίζοντας την οθόνη. Μάλιστα, υπάρχουν και πολλοί συνδυασμοί, αφού για παράδειγμα μπορεί να εμφανιστούν συγκεντρωτικά emojis με θέμα τη θάλασσα, όπως ψάρια και φυσαλίδες, emoji ζωδίων ή καρδούλες διαφορετικών ειδών.

Μπορείτε να δείτε μερικά χαρακτηριστικά παραδείγματα μέσα από τις εικόνες που ακολουθούν παρακάτω και προέρχονται από το 9to5Google που ανακάλυψε το easter egg στη νέα development beta.

Tags: