Οριστικό διαζύγιο για Google+ και YouTube

Δεν θα είναι συνδεδεμένα πλέον με τον ίδιο λογαριασμό
27 Ιουλίου 2015 20:09
Οριστικό διαζύγιο για Google+ και YouTube

Η Google οριστικοποίησε το διαζύγιο των προφίλ του Google+ με αυτά του YouTube, κάτι για το οποίο είχε δεχθεί σφοδρή κριτική όταν το εφάρμοσε ως απαραίτητη προϋπόθεση για την χρήση βασικών υπηρεσιών του YouTube. Μέσα στους επόμενους μήνες, ανέφερε στο blog της η Google, ένα Google account θα είναι αρκετό για να μοιραστείτε περιεχόμενο, να επικοινωνείτε με τις επαφές σας, να δημιουργήσετε κανάλι στο YouTube και πολλά ακόμη. Η μετάβαση έχει ήδη ξεκινήσει για κάποια μερίδα χρηστών.

Ο bradley Horowitz της Google είπε "Ο Google λογαριασμός σας δεν είναι searchable ή followable, αντίθετα με τα δημόσια προφίλ του Google+ και για όσους έχουν ήδη φτιάξει G+ προφίλ και δεν σκοπεύουν να τα χρησιμοποιήσουν, θα προσφέρουμε καλύτερους εναλλακτικούς τρόπους να χειρίζεστε τέτοιου είδους δημόσια προφίλ."

Η δυνατότητα να αποκτήσετε YouTube account ή να σχολιάσετε εκεί χωρίς τη δημιουργία Google+ απέχει πολλούς μήνες ακόμη, για αυτό και προειδοποιεί τους χρήστες να μην τα διαγράψουν ακόμη.

Το Google+ απέτυχε να σταθεί επάξια δίπλα στα Facebook και Twitter, για αυτό εδώ και καιρό η εταιρία του Mountain View διαχωρίζει αρκετά χαρακτηριστικά και υπηρεσίες από αυτό, όπως το Google Photos.