Όχι, δε φταίτε εσείς αν βλέπετε τα Instagram stories σε λούπα ξανά και ξανά

Η Meta προσπαθεί να βελτιώσει το πρόβλημα
15 Ιουνίου 2022 08:52
Όχι, δε φταίτε εσείς αν βλέπετε τα Instagram stories σε λούπα ξανά και ξανά

Τις τελευταίες ώρες, πολλοί χρήστες του Instagram βλέπουν σε λούπα, ξανά και ξανά τα stories αυτών που ακολουθούν. Τι και αν κάποιος δει τα stories ενός χρήστη, όταν ανοίξει και πάλι την εφαρμογή από το κινητό του, το Instagram θα τα βγάλει μπροστά ξανά, λες και δεν τα είδε ποτέ. Όπως όλα δείχνουν, δεν φταίτε εσείς γι’ αυτό, αλλά ούτε το κινητό σας, καθώς η Meta έχει εντοπίσει ήδη το πρόβλημα.

Το πρόβλημα αυτό εντοπίστηκε σε πολλούς χρήστες και από εχθές έχει πάρει «φωτιά» το Reddit. Η Christine Pai, εκπρόσωπος της Meta, μίλησε στο The Verge και είπε ότι “η Meta γνωρίζει ότι ορισμένοι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα πρόσβασης στις ιστορίες του Instagram". Συνέχισε λέγοντας ότι “η Meta εργάζεται για να επαναφέρει τα πράγματα στο κανονικό όσο το δυνατόν συντομότερα”.

Το βασικό πρόβλημα φαίνεται να είναι ότι το Instagram δε θυμάται σε ποιο story σταματήσατε όταν παρακολουθούσατε τα stories κάποιου. Για παράδειγμα, εάν ένας φίλος σας έχει ανεβάσει 5 ιστορίες και εσείς δείτε τις 4 από αυτές και κλείσετε το κινητό σας, μόλις ανοίξετε πάλι την εφαρμογή, το Instagram νομίζει ότι δεν είδατε καμία ιστορία του χρήστη.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να γίνεται μία λούπα και να βλέπετε τα ίδια stories ξανά και ξανά, μέχρι να τα δείτε όλα. Αν ο φίλος σας ανεβάσει 7 ιστορίες θα πρέπει να πατάτε tap συνέχεια, έτσι ώστε να φτάσετε στο νέο story.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι χρήστες έχουν το πρόβλημα, αλλά ούτε πότε πρόκειται να λυθεί. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι υπομονή.

Tags: