Ένα “τερατάκι” ετοιμάζει η Poco με 12GB RAM! (ΦΩΤΟ)

Το νέο τηλέφωνο της εταιρίας θα έρθει σύντομα
12 Ιουνίου 2022 08:35
Ένα “τερατάκι” ετοιμάζει η Poco με 12GB RAM! (ΦΩΤΟ)

Η Poco κάνει tease τον τελευταίο καιρό το Poco F4 5G, το οποίο όπως επιβεβαίωσε η ίδια θα έρθει εξοπλισμένο με τον Snapdragon 870 SoC και θα διαθέτει το χαρακτηριστικό του LiquidCool 2.0, για καλύτερη απόδοση. Τώρα, η εταιρία πήρε τη σκυτάλη, πάλι μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter και ανακοίνωσε τη RAM που θα έχει ενσωματωμένη το νέο τηλέφωνό της.

Συγκεκριμένα, η Poco “τρόλαρε” αρχικά και είπε “Αν τα 6GM RAM είναι καλά, τι θα λέγατε για 8; Περιμένετε…8;” Στη συνέχεια ανακοίνωσε και επίσημα ότι το ολοκαίνουργιο Poco F4 5G θα κυκλοφορήσει με 12GB RAM (LPDDR5) και προετοιμάζει τον κόσμο για την “αληθινή δύναμη”.

Το εν λόγω τηλέφωνο ακούγεται πως θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση του Redmi K40S, αλλά με καλύτερη κεντρική κάμερα στα 64MP έναντι των 48MP. Μάλιστα, το νέο τηλέφωνο της Poco εντοπίστηκε και με 8GB στο Geekbench και έτσι η εταιρία ίσως σάς δώσει δύο επιλογές για RAM. Αξίζει να αναφερθεί πως το Redmi K40S που είχαμε δει τον Μάρτιο, ήταν εξοπλισμένο με AMOLED Full HD+ 6,6 ίντσες οθόνη, υποστήριζε 120Hz και είχε μπαταρία 4,500mAh.

Το Poco F4 5G αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες ημέρες. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: