Το TikTok δοκιμάζει μια νέα λειτουργία με λιγότερες «αποσπάσεις»

Καθαρίζοντας την οθόνη όταν παρακολουθείτε βίντεο
01 Ιουνίου 2022 20:45
Το TikTok δοκιμάζει μια νέα λειτουργία με λιγότερες «αποσπάσεις»

Συνεχίζοντας τα πειράματα, το TikTok δοκιμάζει τώρα τα νερά με το νέο “Clear Mode”. Συγκεκριμένα, το πασίγνωστο μέσο κοινωνικής δικτύωσης έχει υπό εξέταση ένα νέο χαρακτηριστικό, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν το περιεχόμενο της εφαρμογής χωρίς αποσπάσεις, όπως προδίδει προφανώς και η ονομασία του.

Αναλυτικότερα, το “Clear Mode”, το οποίο εντοπίστηκε από τον Matt Navarra του The Next Web, αφαιρεί από το UI διάφορα στοιχεία όπως τα ονόματα των χρηστών, οι υπότιτλοι και οι πληροφορίες ήχου που θα γέμιζαν υπό κανονικές συνθήκες την οθόνη. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το σχετικό tweet του Navarra, το οποίο περιλαμβάνει μερικά screenshots, δείχνοντας εν δράσει τη νέα αυτή λειτουργία που διώχνει τις αποσπάσεις.

Φυσικά, μιας και πρόκειται για ένα υπό δοκιμή χαρακτηριστικό που είναι διαθέσιμο για επιλεγμένους χρήστες, αυτό δε σημαίνει πως θα κυκλοφορήσει πράγματι για όλους. Για την ώρα το TikTok επιβεβαίωσε στο TechCrunch πως πράγματι το “Clear Mode” βρίσκεται υπό ανάπτυξη, αλλά παρόλα αυτά για την ώρα εξακολουθούμε να μη γνωρίζουμε το αν και το πότε θα έρθει για όλους.

Tags: