WWDC 2022: Ημερομηνία για την αποκάλυψη του iOS 16!

Κλείδωσε η ημερομηνία
24 Μαΐου 2022 19:26
WWDC 2022: Ημερομηνία για την αποκάλυψη του iOS 16!

Η Apple αποκάλυψε και επίσημα πως και φέτος θα παρευρεθεί κανονικά στο WWDC 2022 και έδωσε παράλληλα στη δημοσιότητα τα σχέδιά της γι’ αυτό το μεγάλο event. Το Worldwide Developers Conference θα λάβει χώρα στις 6 Ιουνίου σε ψηφιακή μορφή και η Apple ετοιμάζεται για μεγάλες αποκαλύψεις όπως τα iOS 16, iPadOS 16, tvOS 16, macOS 13 και watchOS 9.

Εκτός από την επιβεβαίωση της ημερομηνίας και της ώρας της κεντρικής ομιλίας, η Apple μοιράστηκε το πλήρες πρόγραμμα του WWDC 2022. Μετά την κεντρική ομιλία, το Platforms State of the Union για προγραμματιστές θα πραγματοποιηθεί και αυτό λίγες ώρες μετά, με τα Apple Design Awards να ακολουθούν αργότερα.

Όπως έγινε γνωστό, η Apple θα παρέχει στο κοινό αρκετά βίντεο για όλες τις νέες δυνατότητες των νέων iOS 16, iPadOS 16, tvOS 16, macOS 13 και watchOS 9. Οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές της Apple θα πραγματοποιήσουν επίσης διάφορες δραστηριότητες στα Digital Lounge κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του WWDC, επιτρέποντας στους προγραμματιστές να συμμετάσχουν σε συζητήσεις, να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις και να συνδεθούν με την κοινότητα.

Apple Keynote – 6 Ιουνίου στις 20:00 ώρα Ελλάδας

Το WWDC22 ξεκινάει με μια πρώτη ματιά στις πρωτοποριακές ενημερώσεις που έρχονται στις πλατφόρμες της Apple μέσα στο 2022. Παρακολουθήστε το Keynote μέσα από το apple.com, το Apple Developer App, το Apple TV και το YouTube.

Όλα αυτά που θα ανακοινώσει η Apple θα τα μάθετε πρώτοι στο unboxholics.com.

Tags: