Αυτές είναι οι πρώτες DDR5 RAM στον κόσμο με διπλούς RGB ανεμιστήρες

Μια πραγματικά ιδιαίτερη πρόταση
20 Μαΐου 2022 20:43
Αυτές είναι οι πρώτες DDR5 RAM στον κόσμο με διπλούς RGB ανεμιστήρες

Η ταϊβανέζικη εταιρία κατασκευής εξαρτημάτων για υπολογιστές GeIL αποκάλυψε τις πρώτες DDR5 RAM του κόσμου που έρχονται με ενσωματωμένους ανεμιστήρες. Ο λόγος γίνεται για τις EVO V DDR5 RGB Hardcore Gaming Memory, ο οποίες όπως προδίδει και το όνομά τους προορίζονται για τους απαιτητικούς PC gamers.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της εταιρίας, τα νέα kits της έρχονται με ένα «πρωτοποριακό dual-fan σύστημα ψύξης που συνδυάζει RGB φωτισμό και έναν επόμενης γενιάς ενεργό σχεδιασμό ψύξης σε ένα ενιαίο καλουπωμένο heatshield». Αξίζει να αναφερθεί πως οι μνήμες έρχονται τόσο σε πακέτα των 32GB όσο και σε πακέτα των 64GB, με ταχύτητες που κυμαίνονται μεταξύ των 4800MHz και 6600MHz. Συγχρόνως, οι καταναλωτές έχουν δύο επιλογές χρωμάτων, το γκρι και το λευκό.

Μάλιστα, παρόλο που οι EVO V έρχονται με δύο ολόκληρους ανεμιστήρες στο πάνω μέρος τους, η εταιρία επισημαίνει πως μπορούν να χωρέσουν κανονικά κάτω από τις περισσότερες CPU ψύκτρες της αγοράς, χωρίς να προκαλούν προβλήματα . Μάλιστα, το επιπλέον airflow μπορεί να χαρίσει έως και 45% καλύτερη διάχυση της θερμότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά θα βρείτε στον πίνακα που ακολουθεί.

Tags: