ΦΗΜΗ: Η Apple δουλεύει σε μία συσκευή που “θα τα κάνει όλα”

Θα είναι κάτι σαν HomePod με κάμερα και Apple tv box μαζί
19 Απριλίου 2022 07:37
ΦΗΜΗ: Η Apple δουλεύει σε μία συσκευή που “θα τα κάνει όλα”

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε μια νέα είδηση από το Bloomberg που αφορά για άλλη φορά την Apple. Συγκεκριμένα, ο Mark Gurman, ο οποίος έχει τεράστιο ιστορικό με οτιδήποτε σχετίζεται με την Apple, αναφέρει πως η εταιρία εργάζεται σε μία νέα “παράξενη” συσκευή που θα είναι σαν ένα ηχείο με λειτουργικό σύστημα και ενσωματωμένη κάμερα.

Αυτό μάλλον θα μπορούσε να είναι ένα νέο HomePοd με κάμερα για FaceTime κλήσεις και ενσωματωμένο το tvOS. Μπορεί επίσης να είναι ένα streaming/TV box, που θα μπορείτε εκτός από σειρές και ταινίες, να κάνετε βιντεοκλήσεις μέσα από τις τηλεοράσεις σας. Ο Gurman λέει χαρακτηριστικά ότι αυτό το προϊόν είναι "στο επίκεντρο της προσέγγισης της Apple", με τα HomePod mini "να το περιβάλλουν σε όλο το σπίτι".

Νομίζω οπωσδήποτε ένα νέο HomePod έρχεται - συγκεκριμένα, μια συσκευή που συνδυάζει HomePod, Apple TV και κάμερα FaceTime. Δεν νομίζω ότι ένα μεγάλο αυτόνομο HomePod βρίσκεται ακόμα υπό ανάπτυξη, αλλά ίσως ένα νέο HomePod mini. Σε κάθε περίπτωση, το νέο προϊόν που θα συνδυάζει πολλά πράγματα, θα βρίσκεται πιθανώς στο επίκεντρο για την Apple, με τα HomePod mini να το περιβάλλουν σε όλο το σπίτι.

Ο Gurman είπε για πρώτη φορά πέρυσι ότι η Apple εργάζεται σε ένα ηχείο που θα συνδυάζει και το Apple TV, αλλά και βιντεοκλήσεις όταν θα το συνδέετε στην τηλεόρασή σας. Τον Απρίλιο του 2021, έδωσε κι άλλες πληροφορίες λέγοντας ότι αυτή η συσκευή θα περιλαμβάνει και κάποιες τυπικές λειτουργίες όπως ένα Apple TV box, με ταινίες, σειρές, παιχνίδια και ενσωματωμένη τη Siri.

Tags: