Η Apple ξεκίνησε να δοκιμάζει εννέα Mac με τα ολοκαίνουργια M2 chips

Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ
15 Απριλίου 2022 20:52
Η Apple ξεκίνησε να δοκιμάζει εννέα Mac με τα ολοκαίνουργια M2 chips

Ο ρεπόρτερ Mark Gurman του Bloomberg έρχεται για άλλη μια φορά να αποκαλύψει τα μελλοντικά σχέδια της Apple, κάνοντας γνωστό πως η εταιρία σκοπεύει να κυκλοφορήσει σύντομα διάφορα νέα Macs που θα κάνουν χρήση του επόμενης γενιάς επεξεργαστή της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ο τεχνολογικός κολοσσός ξεκίνησε να δοκιμάζει ευρέως τουλάχιστον εννέα καινούργια Mac μοντέλα, τα οποία φέρουν τέσσερις διαφορετικές παραλλαγές του επερχόμενου M2 chip. Συγκεκριμένα, οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν καθώς οι τεχνικοί της εταιρίας χρησιμοποιήσαν διάφορες third-party εφαρμογές από το App Store για να δοκιμάσουν τα προϊόντα, με τα logs που παράχθηκαν να μας δίνουν μια ιδέα για το τι να περιμένουμε.

Το πρώτο από τα μοντέλα που διέρρευσαν είναι ένα MacBook Air με M2 Chip που θα έχει 8 CPU πυρήνες και 10 πυρήνες γραφικών, δηλαδή δύο περισσότερους από το Air που υπάρχει τώρα στην αγορά. Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως προηγούμενα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για ένα μεγάλο redesign για το MacBook Air, το οποίο σύμφωνα με τις πληροφορίες ενδέχεται να έχει λεπτότερη κατασκευή, περισσότερες θύρες και MagSafe φόρτιση.

Συγχρόνως, από τις δοκιμές της Apple διέρρευσαν επίσης και μερικά Mac Mini με M2 και M2 Pro chips, καθώς και ένα εισαγωγικού επιπέδου MackBook Pro που έχει τις ίδιες προδιαγραφές με το προαναφερθέν MacBook Air.

Φυσικά, δε μπορούμε να γνωρίζουμε αν η Apple σκοπεύει πράγματι να κυκλοφορήσει όλα αυτά τα μοντέλα, αλλά όπως αναφέρει ο Gurman, το πιθανότερο είναι πως θα δούμε μερικά από αυτά κάποια στιγμή εντός του 2022.

Tags: