Φτιάξτε βίντεο με απλές εικόνες από το iPhone σας

Μέσα από το νέο update του iMovie
13 Απριλίου 2022 11:38
Φτιάξτε βίντεο με απλές εικόνες από το iPhone σας

Η Apple κυκλοφόρησε το 3.0 update για το iMovie του iPhone και του iPad και φέρνει μαζί του νέα χαρακτηριστικά για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη. Αρχικά, η εταιρία πρόσθεσε τα Storyboards που θέλει να σας διευκολύνει στη δημιουργία νέων βίντεο στην εφαρμογή με διάφορα προεγκατεστημένα templates.

Η εφαρμογή προσφέρει 20 διαφορετικά templates βίντεο, συμπεριλαμβανομένων tutorial για μαγειρική, Q&As, κριτικές προϊόντων, reports και πολλά άλλα. Μέσα από ένα δελτίο Τύπου που μοιράστηκε η Apple αναφέρει πως τα Storyboards θα σας δείχνουν και πως να τραβάτε καλύτερα ένα κλιπ.

Η νέα ενημέρωση προσθέτει επίσης μια δυνατότητα που η Apple αποκαλεί Magic Movie, το οποίο μπορεί να δημιουργεί βίντεο από φωτογραφίες ή εικόνες εν κινήσει.

Για να δημιουργήσει κανείς μία “Magic ταινία”, θα επιλέγει απλώς ένα άλμπουμ ή οποιαδήποτε ομάδα φωτογραφιών ή εικόνων από τη βιβλιοθήκη του και το Magic Movie θα προσδιορίζει αμέσως τα καλύτερα πλάνα για να δημιουργήσει ένα project. Οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν τη διάταξη των εικόνων ή να διαγράψουν αυτό το κλιπ αν θέλουν.

Το update 3.0 του iMovie είναι πλέον διαθέσιμο για iOS και iPadOS.

Tags: