Snoop Dogg: To νέο βιντεοκλίπ του γυρίστηκε στο Metaverse και είναι σουρεαλιστικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το "House I Built" απευθείας από το... SnoopVerse
05 Απριλίου 2022 16:52
Snoop Dogg: To νέο βιντεοκλίπ του γυρίστηκε στο Metaverse και είναι σουρεαλιστικό (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε να ζήσουμε και να δούμε πολλά ακόμη σουρεαλιστικά σκηνικά χάρη στο Metaverse και το νέο βιντεοκλίπ του Snoop Dogg συγκαταλέγεται σε αυτά. Βλέπετε ο πασίγνωστος ράπερ έγραψε ένα νέο κομμάτι εμπνευσμένο από τις πρόσφατες εμπειρίες του στο Metaverse και πως διαχωρίζει την καριέρα του με τα όσα έχει χτίσει στον ψηφιακό του κόσμο. 

Το "House I Built" όπως λέει και ο τίτλος, προέρχεται από την "άλλη" ζωή του Snoop Dogg στο δικό του Snoopverse που έχτισε στον ψηφιακό κόσμο του The Sandbox, με τον ίδιο να το περιγράφει ως εξής: 

Το κομμάτι αυτό τραβάει μια παράλληλη γραμμή μεταξύ του πως έχω χτίσει τη ζωή και την καριέρα μου με το πως χτίζω το Snoopverse μου στον κόσμο του The Sandbox. Είτε στο Metaverse είτε στο σύμπαν μας, πάντοτε μετράει να το κρατάμε αληθινό, να είσαι ο εαυτός σου και να αξιοποιείς στο έπακρο κάθε ευκαιρία. 

Το βίντεοκλιπ του νέου του τραγουδιού γυρίστηκε εξ'ολοκλήρου με τα ψηφιακά avatars στον ψηφιακό κόσμο του The Sandbox, ενός βασισμένου στο Ethereum gaming metaverse. Θα δείτε τον Snoop Dogg να περνάει τη...ζωή του όπως και στην πραγματικότηα μόνο που όλα είναι ψηφιακά avatars, από την πισίνα του στην έπαυλή του, στις συναυλίες του μέχρι και τα...τσιγάρα που ανάβει. 

Δείτε το βιντεοκλίπ του "House I Built" 

Για να μπει κανείς στο Snoopverse εντός της πλατφόρμας The Sandbox θα πρέπει να καταβάλει το ποσό των $2.000 δολαρίων για ένα early access pass. Tο κομμάτι House I Built περιλαμβάνεται στο άλμπουμ BODR που κυκλοφορεί από την δισκογραφική "Death Row" την οποία ο Snoop έχει αποκαλέσει ως "μια NFT δισκογραφική".