Το Realme Pad Mini έρχεται με 8,7 ίντσες οθόνη και ελκυστική τιμή  

Ξεκινάει από τα €175

Το Realme Pad Mini έρχεται με 8,7 ίντσες οθόνη και ελκυστική τιμή

Το Realme Pad Mini είναι γεγονός και έρχεται με μία αρκετά ικανοποιητική οθόνη των 8,7 ιντσών, γρήγορη φόρτιση, ενώ είναι εξοπλισμένο και από ένα Unisoc chipset. Αν θελήσετε να το αγοράσετε, θα μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο εκδόσεις όσον αφορά τη μνήμη, ενώ υποστηρίζει και LTE δίκτυα.

Ο επεξεργαστής είναι ο Unisoc T616, ένας οκταπύρηνος, ενώ στα γραφικά το tablet τρέχει με Mali-G57 MP1. Επίσης, η LCD οθόνη έχει ανάλυση 1340x800. Επιπροσθέτως, υπάρχει και μία τυπική selfie κάμερα που ανέρχεται στα 5MP, ενώ στο πίσω μέρος διαθέτει και μία απλή 8MP κάμερα χωρίς ωστόσο κάποιο LED φλας.

Η μπαταρία της συσκευής είναι 6.400 mAh και η Realme έφερε γρήγορη φόρτιση 18 W με τον κατάλληλο προσαρμογέα στο κουτί λιανικής. Υπάρχει επίσης υποστήριξη αντίστροφης ενσύρματης φόρτισης. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi-Fi 802.11 a / b / g / n / ac και Bluetooth 5.0. Τέλος, υπάρχει μια θύρα USB-C στο κάτω μέρος, ακριβώς δίπλα στην υποδοχή ήχου 3,5 mm.

Το Realme Pad Mini θα κυκλοφορήσει σε γκρι και μπλε χρωματισμούς και θα ξεκινάει από τα €175, αν επιλέξετε την έκδοση των 3GB RAM και 32GB αποθηκευτικό χώρο.