Χάσατε το αυτοκολλητάκι του επεξεργαστή σας; Η Intel μπορεί να σας στείλει άλλο δωρεάν

Μέσα από το ειδικό της πρόγραμμα
04 Απριλίου 2022 16:08
Χάσατε το αυτοκολλητάκι του επεξεργαστή σας; Η Intel μπορεί να σας στείλει άλλο δωρεάν

Είστε απ’ αυτούς που βγάζουν τα αυτοκόλλητα των κατασκευαστών από τις συσκευές τους και το έχετε μετανιώσει; Μήπως πέρασε ο καιρός, η κολλά χάλασε και το αυτοκόλλητο του laptop σας χάθηκε; Ό,τι και αν συνέβη η Intel έρχεται να δώσει τη λύση σε όσους επιθυμούν να αποκαταστήσουν το αυτοκολλητάκι του επεξεργαστή τους.

Συγκεκριμένα, ένα χρήστης του Reddit υπενθύμισε στην κοινότητα πως υπάρχει και μάλιστα λειτουργεί άμεσα και δίχως πολλά εμπόδια το Replacement Intel Inside Logo Label πρόγραμμα, το οποίο κάνει ακριβώς αυτό που καταλάβετε. Συμπληρώνοντας μια ειδική αίτηση μπορείτε να λάβετε ένα ολοκαίνουργιο αυτοκόλλητο Intel Inside για να φιγουράρει στο laptop ή στη μονάδα του σταθερού σας υπολογιστή και μάλιστα εντελώς δωρεάν, τουλάχιστον για τους Intel χρήστες στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία υποστηρίζει και την Ελλάδα, αλλά ενδεχομένως στη χώρα μας τα έξοδα αποστολής να μην είναι δωρεάν.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν μια φόρμα με τα στοιχεία τους και την απόδειξη αγοράς ή κάποιο άλλο αποδεικτικό και έπειτα θα λάβουν ένα πακέτο όπως το παρακάτω.

Για την ιστορία, τα γνήσια Intel αυτοκόλλητα είναι συνήθως ολογραφικά, με στοιχεία που αλλάζουν ανάλογα τη γωνία θέσης. Συγχρόνως, κάτι που ενδεχομένως να μη γνωρίζατε είναι πως ανάλογα τη γενιά του επεξεργαστή, πολλά δείχνουν την αρχιτεκτονική του στο κάτω μέρος, όπως φαίνεται στην εικόνα που ακολουθεί. Βέβαια, καλό θα ήταν να θαυμάσετε την κάτω όψη πριν να κολλήσετε το ολοκαίνουργιο αυτοκόλλητο.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως η AMD και η Nvidia δε φαίνεται να διαθέτουν αντίστοιχα προγράμματα.

Tags: