Προβλήματα σύνδεσης στα Instagram και Messenger αυτήν την ώρα [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν κλήσεις και να σταλούν μηνύματα
23 Μαρτίου 2022 17:45
Προβλήματα σύνδεσης στα Instagram και Messenger αυτήν την ώρα [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #2]

Όπως παρατηρείται και από τις αναφορές στο Downdetector η λειτουργία των Facebook. Messenger και Instagram έχει επανέλθει, με την κατάσταση να άρχισε να εξομαλύνεται περίπου στις 23:00 η ώρα Ελλάδος. 


[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Τα προβλήματα συνεχίζονται και μάλιστα επεκτάθηκαν και στο Instagram αλλά και στο Facebook, όπου οι χρήστες του αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα σύνδεσης με τις εν λόγω πλατφόρμες. Οι αναφορές από τη χώρα μας ξεκίνησαν περίπου στις 19:00 και τα τελευταία λεπτά κορυφώθηκαν κατά χιλιάδες, σύμφωνα πάντα με το Downdetector. 

 


(ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ)

Εδώ και αρκετή ώρα, δεκάδες χρήστες αναφέρουν προβλήματα με τη λειτουργία του Messenger. Η πλατφόρμα μηνυμάτων του Facebook φαίνεται πως δε λειτουργεί σωστά τουλάχιστον από τις 17:35 στη χώρα μας, σύμφωνα πάντα με το Downdetector.

Από δική μας δοκιμή τα μηνύματα είτε δε φτάνουν είτε αργούν να φτάσουν στους παραλήπτες ενώ το τεχνικό πρόβλημα επηρεάζει και τις κλήσεις μέσω Messenger. 

Οι αναφορές το τελευταίο μισάωρο στο Downdetector είναι εκατοντάδες που σημαίνει ότι το πρόβλημα σύνδεσης έχει πάρει κάποια έκταση. Για την ώρα το Facebook δεν έχει προβεί σε κάποια επίσημη ανακοίνωση, αλλά και με βάση τις δικές μας δοκιμές τα προβλήματα συνεχίζονται στη χώρα μας.

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com