Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθούν τα νέα smartphones της Honor

Τι ετοιμάζει η εταιρία;
21 Μαρτίου 2022 12:35
Μάθαμε πότε θα αποκαλυφθούν τα νέα smartphones της Honor

Όπως όλα δείχνουν, η Honor ετοιμάζεται μέσα στο μήνα να αποκαλύψει τις νέες της συσκευές. Συγκεκριμένα, η πρόσκληση για ένα επερχόμενο event της κάνει το γύρο του διαδικτύου, αναφέροντας χαρακτηριστικά "HONOR New Product Launch" με υπότιτλο "Ready To Go Beyond". Η εικόνα μάλιστα αναγράφει ως ημερομηνία την Τρίτη 29 Μαρτίου, αλλά δυστυχώς δε μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τη συγκεκριμένη ώρα, αφού δεν αναφέρεται η ζώνη ώρας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, η Honor θα αποκαλύψει διάφορες εισαγωγικού επιπέδου και μεσαία κατηγορίας συσκευές, στα πλαίσια της Honor X σειράς. Συγκεκριμένα, αναμένεται να δούμε τα νέα Honor X7, X8 και X9 5G, εκ των οποίων το X8 έχει ήδη ανακοινωθεί για τη Μέση Ανατολή και την Αφρική.

Αν πράγματι έχουμε να κάνουμε με την ίδια συσκευή, πρόκειται για ένα smartphone των 6.7 ιντσών, με LCD οθόνη ρυθμού ανανέωσης 90Hz, το Snapdragon 690 chipset, 6B RAM, 128GB αποθηκευτικού χώρου, 4,000 mAh μπαταρία και φόρτιση 22.5W. Το τετραπλό σύστημα καμερών του απαρτίζεται από έναν κεντρικό αισθητήρα των 64MP, ένα  5MP ultrawide και δύο ακόμη αισθητήρες των 2MP.

Για την ώρα δεν υπάρχουν καθόλου πληροφορίες για τα X7 και X9 5G, αλλά πιθανώς οι προδιαγραφές τους θα μοιάζουν αρκετά.

Φυσικά, μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για όλες τις ανακοινώσεις της Honor.

Tags: